16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

ДТП з українськими туристами у Турції

Вранці 13 вересня в турецькій провінції Мугла сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса з українськими туристами. В автобусі, який прямував з Бодрума до Денізлі, перебував 41 громадянин України, 35 з яких отримали травми. Водій, на жаль, загинув на місці події.

13 вересня вранці на 13-му кілометрі траси Мугла-Денізлі у Туреччині сталася ДТП за участі двох автобусів. В одному, який прямував з Бодрума до Денізлі, їхали українські туристи, в іншому – були студенти. Автобуси зіштовхнулися, той, що був з громадянами України перекинувся. 

За попередніми даними, причиною аварії став серцевий напад у 54-річного водія туристичного буса. У результаті автобус виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з аналогічним транспортним засобом зі студентами в салоні. У результаті ДТП водій автобуса помер на місці.

У турецькій поліції зазначили, що вже почали розслідування і тіло загиблого водія відправлять на розтин, щоб остаточно встановити, чи став саме серцевий напад причиною аварії.

Як писали турецькі ЗМІ, в аварії постраждали понад 30 людей, серед яких громадяни України та студенти. Зазначалося, що усіх було доправлено до лікарень, зокрема у важкому стані, за повідомленнями преси, перебуває троє турецьких студентів.

Щодо постраждалих українців, то як повідомив речник МЗС Олег Ніколенко, 35 наших громадян отримали травми легкої і середньої тяжкості. Важких поранених серед українців немає. 

Найбільше постраждала громадянка України, яка отримала відкритий перелом руки

Схожі повідомлення

Що варто усвідомити Україні і світу про ЗСУ

admin3

Львів’янин Ігор Галушка здобув золото на «Іграх Нескорених» та закликав зберегти місто Маріуполь

admin3

Сьогодні наша депутатська група «За майбутнє» не підтримала законопроект 10037, який у нинішньому вигляді завдає суттєвої шкоди місцевому самоврядуванню.

admin3

Марія Берлінська: “Поразка починається з моменту, коли ми підсідаємо на приємну голку власної пропаганди”, -https://hromadske.ua/

admin3

Внаслідок обстрілу Чернігова загинув громадянин США

admin2

Телефонний шахрай, представившись “лікарем”, видурив у 81-річної бабусі 1 тис. дол. США та 4 тис. грн на “лікування” донечки, яка “потрапила” в ДТП

admin3

Залишити коментар