16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Чи є межа у правах журналіста? Думаєте є? А “журналісти” інфоскопу так не думають(((

Отже, коли людина звертається до міської ради, щоб вирішити якісь свої болючі особисті питання, як от отримання допомоги на лікування, вирішення сімейних спорів (до прикладу, через опіку над дітьми), позбавлення батьківських прав, опікунства над недієздатними, відновлення втрачених документів і т.д вона розраховує, що її особисті проблеми є її особистими та НЕ стануть предметом загального обговорення.

Міська рада дотримується цього правила, так гласить і Закон “Про захист персональних даних”.

Але деякі “журналісти” вирішили твердо, що якщо вони мають посвідчення, знають, що в державі є Конституція, то в них є безапеляційне право бути присутніми та знімати розгляд таких питань на засіданні виконкому.

Ми просили та пояснювали, поліція аж надто толерантно переконувала. Ніяк. Зазначені особи вирішили будь-яким способом зірвати засідання виконкому. Не вийшло. Вийшло їм лише отримати ще одне кримінальне провадження, цього разу за хуліганство та перешкожання діяльності органу місцевого самоврядування.

Люди, які звертаються до міської ради, мають бути впевнені, що їх проблема не стане темою для загального обговорення та “журналістського” хайпу.

Так було завжди і так буде!

Люди мають право на приватність свого життя! Дякую всім членам виконкому за позицію та єдину думку з цього питання.

Р.S. Жодного разу не відмовили нікому в присутності та зйомках будь кому, коли питання є для загального обговорення. Як і сьогодні, цим же “журналістам” у всіх решта питаннях порядку денного.

Ярина ЯЦЕНКО, міський голова

ВІД РЕДАКЦІЇ “ВР” На опубліковане повідомлення міського голови у Фейсбуці вже відреагували декілька осіб – “інтонація” текстів від поблажливих коментарів до негативних. Особисто вказаного на фото журналіста не знаю, як на мене, це особа з посвідченням працівника вказаного у заголовку видання. Тут важливо дізнатися мотив: кому вигідне таке дійство?

Іван БАСАРАБ

Схожі повідомлення

Лютневий дощ під час війни…Ні, це не дощ – це небо плаче

admin3

Благодійний концерт “Україна! Мир! Великдень!” за участю аматорських колективів МБК “Молодість”. На потреби ЗСУ зібрано 6283 грн

admin3

Сьогодні, 11 квітня, до смт. Розділ прибуде кортеж з тілом юного ГЕРОЯ

admin2

Біля сміттєвих контейнерів у дворі будинків по пр. Шевченка,15 17,17- а суцільні ями, а у негоду – калабані. Тож викинути сміття у баки складно. Прохання до комунальників – усуньте цей недолік

admin3

КСК “Берездівці” з рахунком 4:0 на виїзді переміг КСК “Розділ”. Круто!

admin3

Новороздільська ТЕЦ підвищує продуктивність роботи котлів опалення

admin2

Залишити коментар