16.5 C
Lviv
02.05.2024
Новороздільська ОТГ

В перший день нового 2024-о року в громаду надійшла допомога для потреб ЗСУ від земляків із США – Ігоря і Світлани ПЕТЛЯК. Щиро вдячні!

Про добрий вчинок краян йдеться у повідомленні на сторінці старости с. Берездівці та с. Гранки – Кути Дмитра САПИГИ у Facebook:

Перший день нового 2024-го року розпочався з приємної несподіванки. Зокрема, наші земляки, Ігор і Світлана ПЕТЛЯК, які проживають у США, для потреб військових ЗСУ переслали вкрай необхідні для зимової пори речі – турнікети, термобілизну, теплі шкарпетки, грілки для ніг.

Надана допомога, яка буде відправлена в терміновому порядку, пропорційно розподілена між нашими волонтерами для оперативнішої доставки військовикам.

Від імені військовослужбовців та жителів громади висловлюємо щиру вдячність Ігорю та Світлані Петлякам.

Разом до Перемоги. Слава Україні!

Схожі повідомлення

Життя для вибраних, або Чи справді у війську так важко із заміною бійців, щоб надати їм бодай короткотермінову відпустку? 

admin3

Завтра, 11 січня, з 13.00 год. до 16.00 год. на вул. А. Шептицького, 1, 1а, 1б, 3, 3а, та пр. Шевченка, 37, 39, 39а, 39б, 41, 41а, буде відсутня електроенергія

admin3

Чому представники садового товариства «Роздільне» нахабно зруйнували  огорожу нашої дачі, викинули хвіртку, зрубали калину?..

admin3

8-річну новороздільчанку Вікторію відзначили на конкурсі дитячого малюнка «Збережи довкілля – розфарбуй мрію»

admin2

Здається в оренду нежитлове приміщення у Новому Роздолі

admin4

Тусовка пам’яткоохоронців у палаці Лянцкоронських

admin2

Залишити коментар