16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

З ВОСКРЕСІННЯМ ХРИСТОВИМ, ДРУЗІ!

Це свято є важливою частинкою життя кожного з нас. Воно є уособленням перемоги Світла над темрявою, несе впевненість і надію, наповнює наші серця любов’ю і радістю від усвідомлення того, що Божа милість завжди на боці Правди і Чистоти.

Тож молімося щиро за наших мужніх і відважних воїнів, за тих хто віддав своє життя в війні, за всіх наших співвітчизників, які нині знаходяться на територіях, тимчасово захоплених ворогом, за Україну.

Нехай світле свято Христового Воскресіння покладе початок новим перемогам і звершенням у житті кожного. Нехай здійсняться всі добрі задуми і справи, мрії і прагнення, зігріє всіх Господня ласка, обдарує міцним здоров’ям, радістю, добробутом та мирним небом над нашою країною.

Життя переможе!

Христос Воскрес!

Ярина ЯЦЕНКО

На фото – діалог діток: Хто ліз до кошичків?” Давидко відповідає:” Ми дивилися і воно надгризлося..”

Схожі повідомлення

Колектив ветеранів новороздільської команди “Хімік” (70-80-і роки) глибоко сумує з приводу важкої втрати – смерті багаторічного воротаря, уродженця смт Розділ

admin3

Толока як усвідомлений спосіб життєдіяльності громади – Березина

admin2

Позачергове засідання міського виконавчого комітету – виділено кошти з резерву

admin2

Сім’я переселенців з Бахмута поки що  живе у відділенні травматології міськлікарні, але оскільки дружина  вагітна, то подружжя з нетерпінням очікує, коли у Новому Роздолі відремонтують гуртожиток, призначений для такої категорії «нових» містян

admin3

Оксана Труш про ділову поїздку до Німеччини представників профтехосвіти

admin2

Золота зустріч із “золотою письменницею”

admin2

Залишити коментар