16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Стрийські рятувальники проводять практичні навчання. І в Новороздільському дитячому садочку…

Фахівці ДСНС Стрийщини продовжують проводити інструктажі та практичні навчання для учнів, дошкільнят, вчителів, вихователів та персоналу щодо дій в разі сигналу «Повітряна тривога», правил поводження з підозрілими та вибухонебезпечними предметами, а також правил пожежної та техногенної безпеки.

Вкотре рятувальники розповідають дітям, вчителям та вихователям, як не піддатись паніці під час виникнення різного роду небезпечних подій та проговорюють алгоритм дій під час сигналу «Повітряна тривога» або ж виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної ситуації.

В обов’язковому порядку проводиться евакуація дітей до укриттів та їх ознайомлення з правилами, яких необхідно дотримуватися під час перебування в захисних спорудах.

Нагадаємо, що за кожним навчальним закладом Стрийщини закріплено відповідальну особу від ДСНС для проведення відповідних інструктажів, навчань, надання методичної та практичної допомогти, а також консультацій їх керівникам на протязі навчального року.

Схожі повідомлення

День Конституції на роверах

admin2

Графік вимкнення електропостачання по м. Новий Розділ на неділю,4 грудня 2022 року

admin3

Новороздільську громаду відібрано на участь у проекті «Школа ГРАНТРАЙТИНГУ», який реалізовується Обласною асоціацією місцевих ради «Ради Львівщини» спільно з Українським католицьким університетом

admin3

Відео про рідне місто контрастів

admin2

Виконком розглядає різнобічні проблеми територіальної громади: сільські футбольні клуби і тенісні столи, лікування у “Закладі” і річка Колодниця, огорожа у дитячому садку “Струмок” і котел у школі в Горішньому

admin2

КОВІД -19 на Львівщині: географія захворюваності та госпіталізації за попередню добу

admin3

Залишити коментар