16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

В Новороздільському ЗЗСО І-ІІІст.№2 відбулось відкриття оновленого комп’ютерного класу

Про знакову подію у житті школи йдеться у повідомленні від 30 листопада на сторінці Новороздільський ЗЗСО І-ІІІ ступенів N2 у Facebook:

Ми живемо в сучасному світі, який ставить перед дітьми завдання бути компетентними, мобільними, чітко орієнтуватись у світовому просторі. Комп’ютери є одним з головних засобів для досягнення цієї мети. «Не словом, а ділом…» – таке життєве кредо ІТ компанії (бажає залишатись анонімною), яка стала меценатом для нашого навчального закладу.

Адміністрація, увесь педагогічний та учнівський колектив висловлює щиру подяку ІТ фірмі за благочинну допомогу – надання комп’ютерної техніки, столів та крісел для наших шкільних кабінетів інформатики, а також інших меблів, якими обновили їдальню, учительську, класи школи.

Ця благородна акція не лише збагатить усю шкільну родину, але й надихне її вихованців на досягнення високих результатів, яким ми, учителі, пишатимемося. Пишатимемося завдяки цій благочинній допомозі.

Разом ми – сила. І перемога буде за нами!!!

Схожі повідомлення

Благодійний концерт – “Музика заради життя”

admin2

“Нафтогаз Тепло”: відключення тепла – серія 2

admin2

Виконком розглядає різнобічні проблеми територіальної громади: сільські футбольні клуби і тенісні столи, лікування у “Закладі” і річка Колодниця, огорожа у дитячому садку “Струмок” і котел у школі в Горішньому

admin2

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 13 ГРУДНЯ 2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

Дем’ян МИСІВ – переможець Міжнародного конкурсу “Christmas star”!

admin3

Біля Новороздільської школи мистецтв ім. Олега Рудницького та Будинку дитячої та юнацької творчості завершується облаштування скверу “Єднання”

admin3

Залишити коментар