16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Новороздільська школярка – переможець конкурсу-захисту науково-дослідницьких учнівських робіт

Учні Стрийського району здобули перемогу у ІІ етапі «Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів МАН України» у 2022-2023 навчальному році.

Основне завдання Конкурсу – виявлення та підтримка обдарованих дітей, залучення інтелектуально й творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи, формування творчого покоління молодих науковців та практиків для різних галузей суспільного життя.

Як інформує Олена Урдей, начальниця відділу освіти, охорони здоров’я та спорту Стрийської РВА, на цьому етапі конкурсу серед переможців є школярі Стрийщини.

????І місце :

Секція мистецтвознавства – Ярицька Софія, учениця 10 класу Новороздільського ліцею імені В. Труша;

Секція української мови – Яремків Анастасія, учениця 11 класу Стрілківської СЗОШ І-ІІІ ст.;

Секція гідрології – Грабовська Софія, учениця 9 класу ЗШ І-ІІІ ст. № 8 м. Стрия.

????ІІ місце:

Секція української мови – Черевата Анастасія, учениця 11 класу СШ №10 м. Стрия.

????ІІІ місце:

Секція журналістики – Беган Юлія, учениця 10 класу НВК «Середня ЗОШ-гімназія» імені М. Шашкевича с. Дуліби Стрийського району.

????Ярицькій Софії, Яремків Анастасії та Грабовській Софії бажаємо успіхів та перемоги у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт.

Слід зазначити, що конкурс відбувся у 61 секції 12 наукових відділень за напрямками фізико-математичних, технічних, природничих, гуманітарних і суспільних наук.

До складу журі Конкурсу ввійшли науково-педагогічні працівники ЛНУ імені Івана Франка, НУ «Львівська політехніка», Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького, Національного лісотехнічного університету України, Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України, Інституту українознавства ім. І. Крип’якевича НАН України, Інституту фізико-органічної хімії і вуглехімії ім. Л. М. Литвиненка, Інституту екології Карпат НАН України.

На розгляд журі представлено 217 наукових досліджень.

Бажаємо переможцям міцного здоров’я, не зупинятися на досягнутому, навчатися, розвиватися та нових перемог. Нехай ніякі негаразди не будуть завадою для подолання наступних вершин.

Схожі повідомлення

“Нафтогаз Тепло” – нове керівництво і нові тарифи

admin2

Філологічно-патріотичне

admin2

ГРАФІК ВІДКЛЮЧЕНЬ СПОЖИВАННЯ ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ ПО М. НОВИЙ РОЗДІЛ НА 10.12.2022 Р. У РАЗІ ВИНИКНЕННЯ ДЕФІЦИТУ ПОТУЖНОСТІ В ЗАХІДНИХ ЕЛЕКТРИЧНИХ МЕРЕЖАХ

admin3

Злети і падіння Олександра: післямова на дев’ятини

admin3

У Новому Роздолі рятувальники відчинили двері квартири на 3-у поверсі, де знаходилась дитина 2021 року народження

admin3

ППО працює відмінно

admin2

Залишити коментар