16.5 C
Lviv
06.05.2024
Україна

Ноутбуки HP Pavillion: класичні, ігрові та трансформери

Серія ноутбуків для дому представлена ​​трьома лінійками: HP Pavilion – для класичного домашнього користування, ігрові HP Pavilion Power та трансформери HP Pavilion x360 – для широкого спектру завдань.

 Великий вибір комплектацій дозволяє підібрати девайс, що підходить і за характеристиками, і бюджетом.

Ноутбуки HP Pavilion мають лаконічний дизайн та підтримують новітні комп’ютерні технології, необхідні як для комфортної роботи, так і для домашнього використання та розваг. При розробці цих пристроїв основний акцент був зроблений на мультимедійну функціональність. Для цього в них передбачені такі опції, як місткий жорсткий диск та Full HD екран з високоякісною рідкокристалічною матрицею для яскравих та чітких зображень. 

Завдяки поєднанню передових технологій та функціональності, лептопи можна використовувати вдень для виконання робочих завдань, а ввечері – для розваг. Ви можете з однаковим комфортом працювати з документами, дивитися фільми, редагувати фото та відео або насолоджуватися відеоіграми, не пропускаючи навіть найдрібніші деталі.

 У модельному ряді пропонується декілька колірних рішень:

  • сірий;
  • сріблястий;
  • червоний.

Пристрої HP Pavilion Power розроблені для ігроманів. Вони укомплектовані високопродуктивними процесорами, що дозволяють не перериватись під час вирішальної битви. Прекрасна графіка та матовий екран високої роздільної здатності дозволяють повністю поринути у віртуальну реальність. Завдяки стильному зеленому підсвічуванню клавіатури проводити битви комфортно навіть у темну пору доби. У вас є можливість вибрати модель з відповідним за типом та об’ємом жорстким диском. Для виготовлення корпусу використовується пластик та алюміній чорного кольору, що у поєднанні із зеленим підсвічуванням клавіатури, робить лептоп втіленням стилю.

Універсальні HP Pavilion x360 поєднують легкість і компактність. Вони призначені для тих, кому важливо мати багатофункціональний пристрій. Надійне кріплення, що дозволяє повернути кришку лептопа на 360 °, дає можливість використовувати його як класичний ноутбук, як планшет (що зручно в дорозі) або як консоль. Завдяки трансформації, девайс є однаково зручним для вирішення різноманітних завдань: від роботи зі стандартними офісними програмами до перегляду відео та демонстрації презентацій. Всі лептопи укомплектовані сенсорним екраном з роздільною здатністю Full HD, який забезпечує чітке зображення, відмінну передачу кольорів і зручне управління пальцем або стилусом (опційно, в залежності від комплектації).

 Моделі випускаються з різним типом та розміром жорсткого диска та ємним акумулятором, що дозволяє тривалий час працювати в автономному режимі. Також лептопи забезпечені підсвічуванням клавіатури. Корпус виконаний з алюмінію з обробкою із пластику. Представлені рішення золотистого та сріблястого кольору. 

Оптимальне поєднання ціни, якості, зручності та мобільності роблять ноутбуки-трансформери придатними для активних користувачів, які віддають перевагу універсальним рішенням.

Схожі повідомлення

Умань. Останні новини станом на 12:35. Загинуло 14 наших громадян, 9 осіб госпіталізовано

admin3

Як правильно вибрати оправу?

admin

Є наказ про введення в Україні бустерної дози для 60-річних та старших людей!

admin3

З0-річний «хакер» зі Львова спустошував банківські рахунки громадян і наживався. Утім, поліцейські його таки викрили. Далі – розслідування, суд та вирок

admin3

Доставка квітів: краса в кожному букеті

admin

Чи варто купувати смарт-годинник або цей гаджет є марною дрібничкою?

admin

Залишити коментар