16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Хоча і складну “схему” вивезення за кордон військовозобов’язаних задіяли зловмисники, проте їх таки викрили правоохоронці

Львівські поліцейські затримали двох організаторів злочинної «схеми», які за незаконний виїзд з країни вимагали від “замовника”8000 доларів США

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області, правоохоронці встановили, що до організації «схеми» причетні двоє мешканців Львівської та Волинської областей, які допомагали чоловікам безперешкодно виїхати до країни ЄС.

За розробленою фігурантами «схемою», перед пунктом пропуску «клієнта» забирав водій буса – учасник оборудки. Надалі під час паспортного контролю службовці не вносили відповідні відомості до інформаційної бази про перетин кордону певною особою, що надавало їй можливості безперешкодно виїхати за межі країни. Свої «послуги» за один «трансфер» зловмисники оцінювали у 8000 доларів США.

Таку суму, одержану від «клієнта», й вилучили правоохоронці під час затримання двох учасників злочинної групи на території АЗС міста Устилуг Волинської області.

Схожі повідомлення

Виготовлення сигарет в домашніх умовах. Що для цього потрібно?

admin

Що таке клінінг? Що таке клінінгова компанія?

admin

Максим Козицький вручив державну нагороду керівнику корпорації будівельних підприємств «Карпатбуд»

admin3

Журналісти довідалися історію родини, яка жила у квартирі зі славетною кухонною шафкою

admin3

Розшукано усіх зниклих з початку року дітей. Жоден із зниклих не зазнав протиправних дій – усі вдома і у безпеці

admin3

Ракетна програма України не зупинялася жодного дня, – Данілов

admin3

Залишити коментар