16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Порошенко про слова Зеленського на пресконференції в його сторону: Послухав – і забув

25 лютого 2023 року.

порошенко

Ворог знає: його єдиний шанс – це роз’єднати Україну зсередини і влаштувати тут внутрішню ворожнечу. Не варто піддаватися на такі провокації.

Про це заявив лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко, коментуючи відповідь президента Володимира Зеленського на запитання журналістки 5 каналу на пресконференції, передає Цензор.НЕТ.

“Декілька ЗМІ попросили мене прокоментувати “доволі жорсткий випад на вашу адресу у відповідь на питання журналістки П’ятого”. Пресконференцію слухав дорогою з-під Бахмута настільки, наскільки дозволяла якість зв’язку. Що я можу на це сказати? Кожен українець втомився від війни, а від втоми – емоції. А їх треба контролювати нам усім, в тому числі і мені. Багато чого іноді хочеться сказати, тим більше, є що. Але у кожного українського політика і державника сьогодні – лише один ворог. Це – путін і вся його раши$$тська нечисть. Ворог знає: його єдиний шанс – це роз’єднати Україну зсередини і влаштувати тут внутрішню ворожнечу. Не варто піддаватися на такі провокації.

Єдність українців, і українських політиків у протистоянні з ворогом – наша величезна цінність. Їй аплодує увесь світ. І саме це – запорука нашої перемоги. Тому нічого не планую міняти у своїй стратегії через репліку на пресконференції. Послухав – і забув.

І надалі робитиму все можливе, аби ніщо не зруйнувало цю єдність, а Україна була сильною і демократичною державою. Основою ж демократії була і залишається свобода слова. Завдання журналістів – ставити питання, завдання політиків на них спокійно відповідати. Іноді це непросто і нелегко – знаю по собі, але це – частина президентської роботи. Так це працює в демократичних державах, і саме це породжує довіру суспільства та національну єдність”, – заявив Порошенко.

Нагадаємо, 24 лютого в ході пресконференції президент України Володимир Зеленський, відповідаючи на запитання журналістки 5 каналу, чи відчуває він провину за те, що перед самим російським вторгненням заспокоював українців, заявив, що “він щось зробив”, щоб українці “не втратили державу”: “У нас є натівська зброя і ми боремось, а не підписуємо зрадницькі договори, мінські умовини і тощо”. 

Джерело: https://censor.net/ua/n3402204

Схожі повідомлення

За 40 днів від початку війни поліцейські Львівщини розшукали 34 зниклі дитини

admin3

Лавров звинуватив Польщу у бажанні захопити Львів та західну Україну

admin2

Який він – Борис Джонсон?

admin2

Особливості та сфери застосування термодеревини

admin

Два злодійкуваті молодики вночі 8 січня викрали з вулиці Кульпарківської у Львові «ВАЗ 2101». Триває досудове розслідування

admin3

Дивовижні крижані водоспади утворились у Сколівських Бескидах

admin1

Залишити коментар