16.5 C
Lviv
04.05.2024
Україна

У спецпрграмі Бі – Бі- Сі історія росії починається від 1340-вих, від московського князівства як вассала Золотої Орди…

“На Бі-Бі-Сі вийшла програма про російську експансію впродовж історії. Причому історія Росії там починається від 1340-вих, від Московського князівства як вассала Золотої Орди.

Це, безумовно, монументальне зрушення в західному сприйнятті. До цього завжди починали з Київської Русі. Вже ні”, – повідомляє у Facebook Victor Tregubov. І мудро констатує:

“Ми живемо в унікальні часи, коли ми забираємо в Росії образ та бренд середньовічного Києва. Коли ми – раптово, але дуже наочно – довели істинність нашого бачення розвитку Східної Європи. Що ми і є та сама Київська Русь, жива та дуже обурена.

Як на мене, це наш головний здобуток. Ми перевідкрили Україну для Європи, що не вдавалося зробити буквально вісімсот років. Ми не просто довели власну суб’єктність, але й протягнули її на тисячу років назад. Довели, що ми – європейський народ не просто тут та зараз, і не з 1991 року, а що були ним завжди.

А я вам казав, що ми крутіщі за покоління пращурів”.

Схожі повідомлення

Новий рекорд Гіннеса: жінка водночас народила 10 дітей …

admin2

Ті, хто не стоїть або не поновився на військовому обліку та планує виїзд за межі району чи області, мають взяти дозвіл у ТЦК, – Залужний

admin3

6 зловмисників через інтернет-крамницю збували у Львівській області наркотики і кожен щомісяця збагачувався на 200 тис. грн. Банду викрито, підозрювані під вартою, триває досудове розслідування

admin3

Виготовлення сигарет в домашніх умовах. Що для цього потрібно?

admin

Коли ваш близький іде на війну: що потрібно пам’ятати

admin3

Як збірники задач допоможуть школярам покращити успішність з математики?

admin

Залишити коментар