16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Професор ЛНУ імені Івана Франка Володимир – Богдан Вовк здобув звання «Заслуженого працівника освіти України»

07 лютого 2023 року.

Згідно з Указом Президента, звання «Заслужений працівник освіти України» присвоїли Володимиру-Богдану Вовку – професору кафедри економічної кібернетики, доктору економічних наук ЛНУ імені Івана Франка.  Державну нагороду вручив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту освіти і науки Львівської обласної військової (державної) адміністрації.

«Під час навчання в університеті, у кожного з нас була людина, яка відіграла особливу роль в нашому становленні, пізнанні світу. Впевнений, що для багатьох поколінь випускників кафедри економічної кібернетики Львівського університету такою людиною були саме ви, пане професоре. Окрім знань, ви дбаєте також про плекання в студентів почуття власної гідності та працелюбності. Дякую вам за щоденну працю та виховання свідомої української молоді», – наголосив очільник Львівщини Максим Козицький.

Пан професор отримав почесне звання за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм.

«Найбільше у викладацькій роботі мені подобається давати знання студентам. У нас безумовно талановита та здібна молодь. З перших курсів мої студенти знають, що наукова праця – це важкий процес, тому потрібно докласти значних зусиль, щоб почерпнути з нього якомога більше. Я вдячний Президенту України за нагороду та високу оцінку моїх наукових робіт упродовж стількох років», –зазначив Володимир-Богдан Вовк.

Основною сферою наукових інтересів Володимира-Богдана Вовка є математичні методи в управлінні економіко-виробничими системами. Цьому він присвятив десятки монографій, наукових посібників та близько 200 наукових статей.

Народився пан Володимир у невеличкому селі Підлипці, Золочівського району. 1963 року закінчив механіко-математичний факультет ЛНУ ім. Івана Франка. Упродовж 37 років був завідувачем кафедри економічної кібернетики університету й досі продовжує викладацьку діяльність. 

Схожі повідомлення

Мототрактор: Переваги та недоліки універсального садового помічника

admin

Ще 3-м “ухилянтам” з Харківщини та Прикарпаття повідомлено про підозру

admin3

24-й здоровань з Франківщини вчинив розбійний напад на 66-річного киянина у Львові на залізничному вокзалі і пограбував жертву. Через день – два бандита затримали поліцейські

admin3

Червоноградські розбійники: один пограбував пенсіонерку, інший – 62-річного переселенця. Тривають досудові розслідування

admin3

За 40 днів від початку війни поліцейські Львівщини розшукали 34 зниклі дитини

admin3

Чому селебріті обожнюють їсти боули? Користь, поживна цінність та неперевершений смак

admin

Залишити коментар