16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

“Кишеньковий злодій” поцупив у пасажирки “маршрутки” у Львові гаманець з грошима та документами. Відкрито кримінальне провадження

У Львові поліцейські затримали зловмисника відразу після скоєння ним крадіжки у маршрутці. Зокрема, «кишеньковий злодій» викрав із сумки пасажирки гаманець з документами та грошима. Правоохоронці затримали його ще до того, як потерпіла виявила крадіжку.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України у Львівській області.

6 лютого, близько 19.00, під час патрулювання території оперативники карного розшуку поліції Львівщини помітили, як на вулиці Володимира Великого у Львові з маршрутки № 21 вийшов чоловік, який поводився підозріло, постійно озирався.

Під час поверхневої перевірки правоохоронці виявили у нього гаманець, який належав іншій особі.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 2. Як встановили правоохоронці, зловмисник, вже раніше судимий за крадіжки 47-річний мешканець Львова, під час проїзду у маршрутці викрав у пасажирки гаманець з документами, банківськими картками та грошима.

Правоохоронці негайно зв’язалися з потерпілою, 40-річною львів’янкою, яка ще навіть не виявила крадіжку, та повернули їй викрадене.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

13 вересня на зміну побратимам – землякам у зону ООС відбув виконувати свої обов’язки зведений загін поліцейських Львівщини

admin3

Протягом вихідних поліцейські Львівщини відкрили 8 кримінальних проваджень за фактами підробки сертифікатів про вакцинацію

admin3

Якого кольору фотошпалери в дитячу кімнату вибрати

admin

КАЛЕНДАР ПІДВИЩЕННЯ ПЕНСІЙНИХ ВИПЛАТ У 2022 РОЦІ

admin2

Андрій Зельцер – справжній герой Білорусі

admin3

Співбесіда із судновласником: що необхідно для успішного працевлаштування?

admin

Залишити коментар