16.5 C
Lviv
01.05.2024
Україна

Новий заклад східної кухні у Львові від харків’ян Roll Club

У робочі дні не залишається часу для радощів від відвідувань ресторанів та зустрічі з друзями та рідними. А знайти час для того щоб приготовити їжу для гостей теж ще те непросте завдання.

Новий заклад стріт-фуду від харків’ян “Roll Club” у Львові на вулиці Крива Липа, 8 допоможе вам у цьому. Їхня команда на даний час в умовах повномасштабної війни працює у Харкові та Чугуєві. Не забувають вони також про наших мужніх захисників з ЗСУ, ТРо та ДСНС та готують для них тисячі порцій шаурми “Стефанія”.

Засновник компанії Вілен Даніелян наголошує: «За роки роботи ми стали «своїми» для харків’ян. Є гості, які зробили у нас вже кілька сотень замовлень. Є люди, які багато років працюють в команді і навіть перед обличчям небезпеки залишаються в місті. Я знаю, що наш бренд – це щось особливе і рідне всіх харків’ян. Так само я знаю, що наразі велика кількість харків’ян знайшли прихисток у Львові. Ми хочемо підтримати їх улюбленими стравами. І ми дуже сподіваємося, що наш продукт, в якого ми вкладаємо весь наш талант і всю нашу пристрасть, припаде до душі львів’янам. І Roll Club стане «своїм» у чудовому місті Лева».

Доставка суші дозволить вам зберегти дорогоцінний час та пригостити вас та ваших гостей смачною японською їжею. Або просто побалувати себе після робочого дня.

У цьому закладі працюють професіонали тому коли ви робите замовлення працівники швидко та оперативно приймуть ваше замовлення, а також приготування та доставка займає мінімум часу щоб ваші страви були максимально свіжими. Замовити доставку додому або в офіс ви можете на їхньому сайті або ж за телефоном.

У меню “Roll Club” представлено широкий вибір суші-сетів дозволить вам кожного разу попробувати щось нове та знайти ваші улюблені суші. Також ви можете прийти в самий заклад, який працює в форматі стріт-фуду та забрати своє замовлення зразу на місці або на другому поверсі ви можете сісти за столик та насолодитися східною кухнею.

З популярних новинок ви можете спробувати:

  • Кілограм Філадельфій – 759 грн.
  • Суші Бургер-цезар – 275 грн.
  • Креветкові кульки – 199 грн.
  • Запечена Курочка груша -165 грн.
  • та інші.

Повне меню ви можете переглянути на їхньому сайті roll-club.lviv.ua. Для їхніх клієнтів діє безкоштовна доставка суші у будь-який район Львова: Галицький, Залізничний, Личаківський, Сихівський, Франківський та Шевченківський райони.

Тож, запрошуємо вас спробувати смачну східну кухню та підтримати малий бізнес у такий непростий час!

Схожі повідомлення

Аксесуари для автомобілів: зробіть ваше авто справжнім комфортом

admin

Спіральні конвеєри: види та особливості

admin

Що потрібно знати за минулу добу на Львівщині

admin2

Підліток зарізав батьків та 8-річного братика та декілька днів жив вдома з тілами вбитої сім’ї

admin1

Знай наших: три львівських університети увійшли до рейтингу найкращих ЗВО країн Європи та Середньої Азії!

admin3

Як мішок розв’язався: впродовж 2-х днів припинено діяльність чергової нелегальної АЗС. Цього разу – на Золочівщині

admin3

Залишити коментар