16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

У Львові 42-річний переселенець з Харкова вирвав у пенсіонерки гаманець, проте утекти на встиг – очевидці інциденту затримали зловмисника і дочекалися поліцейських

Вирвав у пенсіонерки гаманець та намагався втекти – у Львові небайдужі громадяни допомогли поліцейським затримати зловмисника. Нагадаємо, що в умовах воєнного стану передбачено максимальне покарання за крадіжки, грабежі, розбої, вимагання та мародерство.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Нацполіціії України у Львівській області.

27 квітня, близько 11.30, до поліції надійшло повідомлення від 60-річної жительки одного з сіл Яворівського району про те, що на вулиці Алли Горської у Львові її пограбував невідомий чоловік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники Львівського районного управління поліції №2. Як встановили правоохоронці, до потерпілої підбіг невідомий, заволодів її гаманцем, у якому були грошові кошти, після чого намагався втекти. Очевидці події затримали зловмисника та утримували до приїзду поліції.

Поліцейські встановили особу зловмисника, 42-річного жителя Харкова, та затримали його у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Проводиться досудове розслідування.

Схожі повідомлення

Автоматизація ветклініки – необхідне рішення для підвищення продуктивності роботи та якості обслуговування

admin

Росіяни атакували кордон у 5 областях і з Криму – прикордонники

admin3

ІДЕ ПО СВІТУ УКРАЇНКА…

admin3

Оплата за газ “НАФТОГАЗУ”: як дізнатися особовий рахунок і створити особистий кабінет

admin2

Депутати Львівської обласної ради вимагають адміністративної та кримінальної відповідальності за заперечення факту голодоморів в Україні

admin3

Як правильно доглядати за проблемною шкірою обличчя?

admin

Залишити коментар