16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Жорстоке вбивство пенсіонера у Ходорові. Підозрюваного затримали (фото)

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства пенсіонера у Ходорові.

9 березня у відділення поліції №1 Стрийського районного управління поліції надійшло повідомлення від опікунки 88-річного мешканця міста Ходорів. За словами заявниці, близько 9 години ранку, прийшовши у дім до свого підопічного, вона виявила його тіло без ознак життя та зі слідами насильницької смерті.

Встановлено, що напередодні, 8 березня, близько 13.00 зловмисник зустрів пенсіонера на вулиці та допоміг йому зайти у квартиру. В подальшому між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість жорстоко побив господаря та завдав йому кількох ударів ножем, після чого втік.

Як встановили медики, смерть чоловіка настала внаслідок чисельних ножових поранень та інших тілесних ушкоджень, отриманих внаслідок побоїв.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до вчинення вбивства може бути причетний 36-річний мешканець одного з сіл Стрийського району та невдовзі затримали його.

Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Рецидивіст викрав у 4-х продавчинь гаманці і банківські картки. Однак був викритий поліцейськими з допомогою записів відеокамер у магазині

admin3

БУЧА…. жахливі фотосвідчення і враження очевидців

admin2

Ми не допустимо сепаратистських проявів на кшталт того, як в 2014 році в Харкові, Луганську, Донецьку. На дії нових “гіркіних” та “штеп” реакція буде миттєвою та жорсткою

admin3

Доставка суші SushiIcons: переваги, система знижок та асортимент

admin

Як уникнути переохолодження

admin3

Поле Скорботи у Дрогобичі: Коли ви вмирали – вам дзвони не грали…

admin3

Залишити коментар