16.5 C
Lviv
29.03.2024
Україна

Врятував побратима, але загинув сам: Львівщина втратила ще одного захисника

На Бахмутському напрямку під час артилерійського обстрілу військовими формуваннями російської федерації загинув гранатометник Іван Жук.

Про це повідомляє Вісник Розділля з посиланням на facebook-сторінку Яворівської міської ради.

“Інженер-будівельник з талантом до малювання, людина тонкої душевної організації, яка любила й розуміла поезію і твори Франка. Таким був і залишиться Іван Жук. Добрим батьком, люблячим чоловіком, порядною людиною з палким почуттям справедливості. Пишався своєю донечкою, яка взяла у батька здібності до малювання і закінчила Львівську академію мистецтв.
54-річний чоловік, патріот своєї країни не залишився осторонь, коли на українську землю напали російські загарбники. Один з перших із рідного Нагачева вступив до лав ЗСУ.
Хоробро боронив свій край, але під час артилерійського обстрілу поблизу Білогорівки на Донеччині отримав поранення не сумісне з життям.
Іван Михайлович добре знав історію своєї Батьківщини, хотів зберегти її й передати гордо нащадкам. Дякуємо йому за його безсмертний подвиг!
Щиро співчуваємо родині, друзям, побратимам Героя!”
, – йдеться в повідомлені Яворівської міської ради.


Герої не вмирають! Вічна пам’ять і шана!

Схожі повідомлення

Смертельне ДТП в ранкових сутінках: у Львові 45-річний водій “Ніссана” збив 64-річну жінку – пішохода, яка померла від отриманих травм

admin3

Як Google допомагає Україні – нагорода «Відзнака миру»

admin2

У Дрогобичі зловмисник пограбував квартиру. Судячи із застосованого крадієм “арсеналу”, мабуть, бувалий грабіжник. Поліцейські з’ясовують

admin3

Перевезення одягу та взуття

admin

Вторговані на аукціоні тисячі доларів за картину «Маріупольська Богоматір» скерують на закупівлю дронів

admin2

На Черкащині юнак святкував Купайла – впав у вогнище

admin2

Залишити коментар