16.5 C
Lviv
25.04.2024
Україна

Саморобні “глушники” до Калашникова, аби безшумно знищувати на фронті росіян, виготовляє у вільний час поліцейський із Самбора. Допомагає таткові 10-річна донечка Вікторія

Поліцейський зі Львівщини виготовляє «глушники» для автоматів Калашникова. Знайомтесь – це співробітник групи реагування патрульної поліції відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції, сержант поліції Віталій Панько, який, окрім служби, вирішив допомагати армії у вільний час.

Про хобі правоохоронця, яке суттєво допомагає бійцям ЗСУ “глушити” навіки ворогів, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Пристрій глушить звук пострілу. Поліцейський відправляє їх на передову. У 2014 році знайомий попросив Віталія зробити пристрої безшумної стрільби для бійців АТО. Тоді Віталій нічого не знав про такі пристрої. Разом із токарем Михайлом спробували – і зробили. Навіть придумали своє креслення і розробили власний зразок. Наставник Михайло називає Віталія вправним учнем, а його роботу оцінює як справжнього майстра.

Наші захисники на передовій випробували перші пристрої – і схвалили. У 2022 році, з початком повномасштабної військової агресії, довелося знову взятися за справу – Віталій підправив креслення та вдосконалив пристрій.

Працює поліцейський у невеликому домашньому цеху, на старенькому токарному та свердлильному станках. Допомагає йому у цій справі і його донька Вікторія. На виготовлення одного глушника йде до 10 годин.

Ці пристрої допомагали захисникам донецького та луганського аеропортів, Авдіївки, Дебальцевого.

Колеги повністю підтримують ініціативу поліцейського. Вони пишаються ним. Сам Віталій переконаний: навіть незначна допомога кожного є неабияким внеском у перемогу. Адже тільки разом – ми сила.

Наближаємо Перемогу разом!

Схожі повідомлення

Офісний переїзд під ключ у Львові

admin

Поради щодо вибору тенісного екіпірування для новачків

admin

«Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD» розповсюджували молоді львів’яни. Триває досудове розслідування

admin3

Обвалився міст на трасі Львів-Луцьк

admin1

Святослав Шевчук написав лист про повернення Почаївської лаври в лоно Української Греко-Католицької Церкви

admin3

Львівські десантники знищили взвод 104-го десантно-штурмового полку з Псковської області

admin3

Залишити коментар