16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Про Іванка Туписа – порядного і світлого хлопця, Божу людину, який допомагає ЗСУ

Хочу розповісти про одного чудового хлопця з нашого міста – Івана ТУПИСА.

Почалося все з того, що я проводила збір грошей на придбання дрона, генератора і портативного знаряддя для бригади ЗСУ, у якій воює мій син. Через день – два мені надійшло в месенджер повідомлення, у якому незнайомий мені хлопчина попросив написати йому повідомлення із моїм номером телефону, бо він також хоче долучитися до збору коштів на потреби бригади, де служить мій син. Я з радістю виконала його прохання.

Невдовзі він мені зателефонував, а під час короткої розмови Іван Тупис (так  звуть цю незвичайну світлу молоду людину) сказав, що дуже хоче хоча б чимось допомогти хлопцям, які захищають нас від навали російських нелюдів.

Власне, відтоді ми і почали співпрацювати з Іванком. Вже придбали для військових портативне знаряддя і генератор. Тепер триває збір на авто. Іванко щодня ходить із своєю скринькою поміж людей і збирає кошти «на війну», причому, не тільки в нашому місті. Оскільки він прислуговує в церкві в сусідніх селах – Дем’янці та Крупську, то збирає кошти і там, їздить по празниках у інші села, продає церковні календарі, книжечки релігійного змісту, свічки. Частину отриманих за реалізацію коштів він жертвує хлопцям – захисникам України.

Іванко дуже порядна, чесна, я б сказала, Божа людина. Я дуже дякую долі, що звела мене з Іваном Туписом. До речі, хлопці з Галицької бригади ЗСУ, для яких ми збираємо кошти на придбання необхідних на фронті речей, як от згаданих дрона, генератора, портативного знаряддя та транспортного засобу, щиро вдячні Іванкові і передають йому вітання.

З повагою, Ірина

На фото: Іван ТУПИС  

Схожі повідомлення

Найвища нагорода музичного Олімпу знову завітала у Вокальну студію Ірини Чернової Новороздільського БДЮТ

admin3

Призери внутрішнього турніру “Кубок Розділля”

admin3

Сьогодні з 15.00 до 19.00год. біля пам”ятника Шевченку відбудеться “СІМЕЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ”

admin3

Загинув воїн з Боринич

admin2

Чи всюди доречні жовто-блакитні барви?

admin2

Алея Героїв у Новому Роздолі – поминальна панахида

admin2

Залишити коментар