16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Калейдоскоп мистецьких перемог учнів Новороздільського ЗЗО №2

Колектив Новороздільського ЗЗСО I-III ст. №2 гордиться та пишається своїми учнями, які вчергове – на вершині мистецьких конкурсів. Учитель, який вбачає в дитині талант – мимоволі стає скульптором. І таким митцем є учитель музичного мистецтва Процак Любомир Степанович, який уміє розпізнавати в дитині талант та розвивати його в правильному руслі. А доказом цієї клопіткої праці є призові місця, як з музичного, так і з образотворчого мистецтва.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації шоу-композиція та зайняте перше місце з композицією «МІЙ РОЗДОЛЕ НОВИЙ» нагороджується ансамбль «НЕСКОРЕНІ».

– вокал (соло) – учениця 10 класу Коваленко Аліна

– хореографія – учні 11класу Магарська Софія, Катерміна Олександра, Біла Лілія

  • і наші неперевершені репери – учні 8-Б класу: Афанасьєва Анастасія, Борисовська Анастасія, Кузів Анастасія, Коритко Катерина, Мицик Андріана, Садловська Сніжана.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації живопис та зайняте перше місце з композицією «ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ» нагороджується команда «ЮНІ МИТЦІ»: учениця 7-Б класу Іщенко Соломія, учні 6 класу: Стасишин Тетяна, Гурський Андрій, Цибульська Наталія.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації графіка та зайняте друге місце нагороджується учениця 6 класу Стасишин Тетяна.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації графіка та за зайняте перше місце з композицією «ГОЛОДОМОР 32-33 рр.» нагороджується учень 6 класу Гурський Андрій.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації графіка та за зайняте перше місце з композицією «ГОЛОДОМОР 32-33 рр.» нагороджується учениця 7-Б класу Іщенко Соломія.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації живопис та за зайняте друге місце з композицією «ВОРОГ НЕ ПРОЙДЕ» нагороджується учень 5 класу Процак Мар’ян.

За участь у міжнародному конкурсі мистецтв « Я ЗМОЖУ» в номінації живопис та за зайняте перше місце з композицією «ПРОРВЕМОСЬ» нагороджується учитель музичного мистецтва Процак Любомир Степанович

Схожі повідомлення

Новий Розділ – місто сильних духом людей. Перші мешканці, спеціалісти, будівничі

admin3

Юний талант школи №2 – призер обласної олімпіади

admin2

Повідомлення про проведення громадських слухань у с. Берездівці

admin3

Колектив Новороздільського ЗЗСО I-III ст. №2  щиро вітає чудового директора, чуйну людину, надійного колегу, прекрасного батька, люблячого чоловіка

admin3

Креативний текст. Cпам – фільтри, або Як влаштоване мислення

admin3

На Львівщині лютує лептоспіроз: у Новому Роздолі зафіксували ще один випадок хвороби

admin3

Залишити коментар