16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Наш ДМЗ “Карпати” – на міжнародній виставці транспортних технологій у Берліні!

20 вересня виставковий павільйон Messe Berlin приймає тисячі відвідувачів та експонентів з понад 56 країн світу. У столиці Німеччини розпочалась 13-та найбільша у світі міжнародна торговельна виставка транспортних технологій та систем InnoTrans 2022, яка кожні 2 роки проходить у Берліні та є ключовою подією галузі.

Цьогоріч Україна вже вдруге буде представлена на InnoTrans Колективним стендом загальною площею 13, 216 кв.м. (CityCube, Hall B, Stand 600). Впродовж трьох днів виставки з 20 по 23 вересня 2022 року, 13 українських компаній розкриватимуть експортний потенціал машинобудівельного сектору України: – ООО “АТ-СИГНАЛ“, – Engineering Company Vostok, – ТОВ “Київгума”, – Prjsc “Lviv Locomotive Repair Plant, – ДМЗ Карпати, -MDC (International Business Cooperation), – PROM-ALLIANCE, – PromPrylad LLC, – Railwayautomatic, –Tribo, – UKRAINIAN LOCOMOTIVE ENGINEERING COMPANY, – UCI GROUP, – Индустриальная группа УПЭК.

З них, до речі – дві компанії з Львівщини – ДМЗ Карпати і Prjsc “Lviv Locomotive Repair Plant”.

Деякі українські компанії представлені на виставці окремими стендами: – Pluton, – ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», – ООО «Татра-Юг», – Vision IT (Halle A, 145)

*Офіс з розвитку підприємництва та експорту та Дія.Бізнес вперше долучилися до організації Колективного стенда України на InnoTrans 2022 разом з Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine, Рада експортерів та інвесторів при МЗС України та за підтримки міжнародної платформи Nazovni та видання Railway Supply.

?Ознайомитися із концепцією українського стенду можна за посиланням: cutt.ly/yVhimJX.

Бажаємо українським компаніям плідних переговорів та підписання нових контрактів!

____________________

InnoTrans – найбільша у світі міжнародна торговельна виставка транспортної технологій та транспортних систем, яка традиційно кожні два роки проводиться у столиці Німеччини. З моменту свого заснування InnoTrans є невід’ємною частиною календаря виставок у Берліні і функціонує з 2000 року як центральна подія галузі.

Організатори українського стенду: Міністерство закордонних справ України / MFA of UkraineРада експортерів та інвесторів при МЗС УкраїниОфіс з розвитку підприємництва та експортуДія.Бізнес , за підтримки міжнародної платформи Nazovni та видання Railway Supply.

Схожі повідомлення

Йосип СПАС: «Складайте подяку за кожен дарований Господом день»

admin2

Новий Розділ: кінець опалювального сезону…

admin2

Чи можливо відродити знамениту волейбольну команду «Роздільчанка», яка постала у скрутні 90-ті? Так, але, як і тоді, усе залежить від фінансових можливостей

admin3

Меморіал Ернеста Юста -24: ФК “Новий Розділ” з рахунком 10:1 переміг ФК “Шахтар” (Червоноград)!

admin3

У бою загинув “араттівець”

admin2

Новороздільська дитячо-юнацька спортивна школа – тренери-наставники і в спорті, і в житті

admin2

Залишити коментар