16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Пакети інтернет послуг та телебачення – переваги для клієнтів Linkcom

Пакети інтернет послуг та телебачення – переваги для клієнтів Linkcom

Зараз серед тих, хто користується послугами зв’язку, все частіше поширюється тренд використання тарифу для підключення інтернету та телебачення в одному пакеті. Це може бути досить слушним рішенням, адже в цьому випадку можна зекономити значну частину коштів. Але перед тим, як приймати рішення щодо використання пакету «інтернет-телебачення», варто зрозуміти, чи доцільним буде його використання. І аби у вас не виникало питань стосовно цього, ми підготували окремий матеріал на цю тему.

Обсяг надання послуг

У сучасному світі, коли йдеться про такий формат послуг, все залежить від того, наскільки широким буде коло послуг. Так, говорячи про інтернет у Львові, ми звертаємо увагу на швидкість, а у випадку з телебаченням – на кількість каналів. В цей же час ми враховуємо, що канали можуть ділитися на тематичні категорії, в яких також є певна кількість позицій. Linkcom пропонує користувачам одразу кілька опцій в категорії «інтернет-телебачення», і зараз ми розкажемо про кожен з них:

·  Пакет «Кіно+». 38 каналів для перегляду розважальних та ознайомлювальних програм (в тому числі і для дітей), а також канали для перегляду документальних та художніх фільмів. Усього доступно 11700 фільмів.

·  Пакет «Megogo Оптимальна». Доступ до регіональних телеканалів, в тому числі новинних. Телемагазини, еротичні та інші канали.

·  Пакет «Megogo Максимальна». Ще більше програм, фільмів та шоу. Загальна кількість позицій доходить до більш ніж 15 тисяч.

·  Пакет «Megogo Спорт». Назва говорить сама за себе, адже тут можна отримати доступ до національних, регіональних, клубних і міжнародних каналів, де тривають ефіри з різних дисциплін. Тут можна знайти не тільки класичні види спорту, але й більш сучасні (наприклад, кіберспортивні дисципліни).

·  Пакет «Megogo Легка». Крім телеканалів глядачі отримають доступ до каналів блогерів, радіо ефірів, пізнавальних передач та дитячих сервісів.

Переваги використання пакетів в сервісі Linkcom

Співпрацюючи з нами перше, що ви отримаєте, це вигода. Так, наші пакети дозволять вам регулярно економити на підписках. Завдяки стабільно високій швидкості інтернету, перегляд улюблених ефірів стане більш комфортним, і нічого не завадить вам насолоджуватися шоу. А якщо у вас виникнуть проблеми з підключенням або продовженням терміну підписки, ви завжди можете зв’язатися з нами. Наші спеціалісти нададуть відповіді на питання, що виникли, та допоможуть розібратися з форс-мажорами.

Схожі повідомлення

«Львівська обласна рада залишила свої лікарні мерзнути», – Андрій Годик

admin3

Як вибрати пилосос для квартири?

admin

НА ЗАХОДІ УКРАЇНИ ЗАФІКСУВАЛИ ДИФТЕРІЮ. ЯК ВБЕРЕГТИСЯ

admin2

Троє мобілізованих росіян померли у навчальному центрі Міноборони РФ. Один наклав на себе руки, інші – через алкоголь, – росЗМІ (оновлено)

admin3

Урядову програму “Ноутбук – кожному вчителю” СБУ “накрило” на відкаті

admin2

Коли 79-річний пенсіонер повернувся спиною до «комунальниці», аби приготувати їй чай, вона ззаду завдала дідусеві декілька ударів поліном по голові. Коли той знепритомнів, поцупила з хати 80 тис. грн. Триває досудове розслідування

admin3

Залишити коментар