16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Як переїхати до іншого міста?

Переїжджати до іншого міста завжди непросто. Це означає дуже серйозні зміни в житті, відкриває нові горизонти, а ще – змушує задуматися про те, як доставити на нове місце проживання свої улюблені меблі, книги, різні дрібнички, посуд, що дістався у спадок від бабусі, та інше домашнє майно. Якщо це ваш перший міжміський переїзд, голова йде довкола. Незрозуміло, куди бігти і що робити насамперед.

Найкраще рішення, вважають досвідчені мандрівники, – знайти спеціалізовану компанію, яка займається квартирними переїздами з міста до міста. Плюси очевидні – таке підприємство точно має відповідний транспорт, а його співробітники зможуть пояснити, як діяти краще. За вашим бажанням – навіть допоможуть зібрати речі, запакувавши їх таким чином, щоб у дальній дорозі вони не постраждали.

На чому везти речі?

Якщо їхати належить далеко, і туди ходять потяги, економніше скористатиметься послугами залізничних перевезень. Однак це вигідно лише за досить великого обсягу майна: доведеться орендувати цілий контейнер. Доставити його на залізничну станцію допоможе спеціальний вантажний автомобіль із платформою. Істотний мінус залізничних перевезень досить великі терміни. Чекати на доставку своїх речей потрібно буде кілька днів, а то й тижнів.

Якщо ви хочете переїхати швидше та самостійно супроводжувати домашнє майно, рекомендується замовити вантажний автомобіль. Можна вибрати варіант відповідної вантажопідйомності та не переплачувати за непотрібний обсяг. За умови, що в машині є додаткове пасажирське сидіння, можна буде поїхати разом із водієм та особисто простежити за тим, як транспортуються ваші речі, і як вони потім розвантажуються.

Як підготуватись?

Знавці рекомендують подбати про все заздалегідь.

По-перше, звернутися до перевізника, який надає послуги вантажних перевезень, призначити дату та час від’їзду, підписати договір про надання транспортних послуг.

По-друге, добре упаковати все. Для цього знадобляться коробки, скотч, капроновий джгут, бульбашкова та звичайна плівка ПВХ. Оскільки дорога має бути неблизька, не варто економити на упаковці, щоб потім не довелося шкодувати про поламані або розбиті речі.

По-третє, запросити професійних вантажників (у перевірених перевізників вони є), які акуратно і швидко все завантажать в автомобіль, а в місці призначення – інші вантажники тієї ж компанії вивантажать і занесуть у квартиру.

Схожі повідомлення

Є наказ про введення в Україні бустерної дози для 60-річних та старших людей!

admin3

Найімовірніше, від авіаудару по школі в Білогорівці загинули 60 осіб, які досі лишаються під завалами, – Гайдай. ВІДЕО+ФОТО

admin3

Сирота, що загинув за нас, як за братів…Герой Ростислав Труханський

admin1

Під час позачергової сесії Львівської обласної ради ухвалено спільну заяву щодо засудження рішення РФ про визнання незалежності т. зв. “ДНР” та “ЛНР”

admin3

Як зменшити електроспоживання: рекомендації для жителів області та підприємств

admin3

Американська компанія, яка виготовляє комплектуючі до вагонів, готується співпрацювати зі заводом на Львівщині

admin3

Залишити коментар