16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Внаслідок зіткнення вантажівок «DAF» та «MAN» заблокувало водія. Рятувальники його “визволили”, він перебуває у важкому стані в КНП «Львівська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги»

Львівський район: рятувальники ліквідували наслідки дорожньо-транспортної пригоди, де деблокували травмованого водія вантажівки.

Про вказаний інцидент повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області: #рятувальникиЛьвівщини#firefighters

Сьогодні, 03 серпня о 05:20 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення, що поблизу с. Чижиків Львівського району відбулось зіткнення вантажного автомобіля «DAF» та вантажного автомобіля «MAN».

До місця події було направлено рятувальників 61-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Винники, а також 29-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львів.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічного інструменту проводились роботи по деблокуванню травмованого водія, відключенню акумуляторної батареї в автомобілі «MAN», а також створення пінної подушки.

Водія, 1972 року народження, вантажного автомобіля «MAN», у важкому стані госпіталізовано в КНП «Львівська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги».

Причини та обставини події встановлюють правоохоронці.

Схожі повідомлення

СБУ на Львівщині “накрило” бізнес з підроблених ковід-сертифікатів

admin2

Два злодійкуваті молодики вночі 8 січня викрали з вулиці Кульпарківської у Львові «ВАЗ 2101». Триває досудове розслідування

admin3

Ракетна атака 23 листопада

admin2

В с. Зубра під Львовом нетверезий водій скоїв наїзд на мікроавтобус: троє осіб травмовано

admin3

Нардеп Ковальов, скориставшись зв’язками у ФСБ, вів таємні переговори про виведення бійців із “Азовсталі”, – CNN

admin3

Ефективні інструменти для саморозвитку. Стаємо успішними з форумом Складчина

admin

Залишити коментар