16.5 C
Lviv
20.04.2024
Україна

Серед звільнених з полону Героїв – захисник з Львівщини

06 лютого 2023 року.

Серед 116 Героїв, яких вчора Україна повернула з poсійського полону, є також захисник з Львівської області. Воїн захищав Україну у лавах Нацгвардії, а з травня минулого року не виходив на зв‘язок.

Як повідомляє пресслужба Львівської ОВА, про це поінформував начальник обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Воїн Петро, який захищав Україну у лавах Національної гвардії, не виходив на зв‘язок із 12 травня 2022 року. Вітаємо Героя зі Золочівщини вдома. Дякуємо за віддану службу Батьківщині. Бажаємо швидкого відновлення. Чекаємо на повернення усіх наших захисників», – наголосив очільник області.

Нагадаємо, що 4 лютого, завдяки великому обміну, Україна повернула з poсійського полону 116 оборонців Маріуполя, херсонських партизанів, снайперів з Бахмутського напрямку та інших Героїв.

Також повернули тіло Євгенія Кулика, який служив у Французькому іноземному легіоні, та загиблих іноземних волонтерів-добровольців – Крістофера Метью Перрі й Ендрю Тобіаса Метью.

Фото –  ілюстративне. 

Схожі повідомлення

Банда у складі організатора, двох складменів, двох закладчиків та посібника збувала у Львівській області наркотики. Правоохоронці викрили негідників

admin3

Ракетний обстріл вокзалу Краматорська: понад 30 загиблих та більше 100 поранених. ВІДЕО+ФОТОрепортаж 18+

admin3

0.5% мого життя в піхоті

admin3

Новорічно-різдвяний конкурс розкрив таланти громади

admin

Довгий конфлікт виснажує набагато більше, ніж коротка велика війна, що триватиме кілька тижнів, проте закінчиться. Віталій Портников.

admin1

Як перевезти речі до іншого міста? Способи та нюанси

admin

Залишити коментар