16.5 C
Lviv
03.05.2024
Україна

Де відпочити на вихідних в Україні

Літо – чудова пора щоб розслабитися та відволіктися від роботи та побуту. Сонце світить, діти на канікулах, а отже втекти можна куди завгодно: на річку, море, в гори. Але якщо літня відпустка не завжди вдається організувати самостійно, то хіба варто чекати наступного року? Звичайно ні! Просто виберіть тур на декілька днів. Тури вихідного дня з Рівного – це хороша можливість відпочити від буденних справ та відвідати цікаві місця України. Також особлива насолода відпочинку в Україні це поїхати у наші Карпати у будь-яку пору року. Але влітку це особливо цікаво, адже ви можете піднятися на вершину гір та помилуватися красою українських Карпат. Тури в Карпати з Рівного є досить різноманітними, там ви обов’язково знайдете те що вам потрібно.

А компанія туристична агенція «Атлант Тур» пропонує такі варіанти поїздок в Карпати:

  • Тур Буковель з Рівного. Буковель – найпопулярніший гірськолижний курорт в Україні. Взимку сюди приїжджають туристи з усієї країни щоб покататися на лижах та сноубордах. Тут є траси для новачків та професіоналів, також якщо у вас немає спеціального спорядження то його можна взяти на прокат. А якщо ви не прихильник активного відпочинку та в Буковелі ви можете в саунах, басейнах або спа.
  • Тур в Закарпаття з Рівного. Неймовірна подорож у будь-яку пору року. Фантастичні краєвиди та гуцульська кухня не залишить нікого байдужими.
  • Тур Карпати+Говерла. Цей тур спеціально для тих хто хоче зануритися з головою у красу Карпат та побачити найкрасивіші місця. Там ви відвідаєте відомі скелі Довбуша, підніметеся на найвищу гору України Говерлу, скуштуєте смачну гуцульську кухню та активно відпочините у VODA day & nightclub, де ви зможете поплавати у басейні та спробувати різноманітні сауни.

І це ще не всі тури які пропонує агенція «Атлант Тур» в Карпатах.

Якщо ви все ж таки хочете відвідати інші міста України, познайомитися з їхньою культурою та побачити визначні місця інших областе то для вас у них також є тури:

  • Тур в Камя’нець-Подільський з Рівного. Якщо ви любитель історію то вам буде дуже цікава ця поїздка, адже в цей тур входить огляд Хотинської фортеці. Зараз там державний історико-архітектурний заповідник. Він є дуже атмосферний та дозволяє поринути у часи козацької звитяги. Не дарма там знімають чимало історичних фільмів.
  • Тур по Львову з Рівного. Це напевно найпопулярніший тур, адже Львів – це серце України. Ви зможете побачити неймовірну красиву архітектуру Львова, погуляти по старовинним вуличкам та спробувати справжню львівську каву з найсмачнішим шоколадом.
  • Тур Корона Тернопільщини з Рівного. Це унікальна можливість відвідати такі пам’ятки архітектури як палац Вишнівецьких та Збаразький замок. Тут на вас чекає круїз по знаменитому “Тернопільському морі” та найвищий рівнинний водоспад України – Джуринський водоспад.

Отже, подорожі Україною можуть бути захоплюючими та запам’ятаються вам на усе життя. Подорожуйте, набирайтеся нових сил та емоцій, адже саме подорожі відкривають га кругосвіт та роблять життя цікавішим!

Схожі повідомлення

Офтальмологія LMC в Івано-Франківську

admin

Російські окупанти залишили Гостомель майже без бою, як сцикливі путінські шмари, – військовослужбовець ЗСУ

admin3

При НПП «Сколівські Бескиди» запрацював притулок для внутрішньо переміщених осіб

admin3

Кількість трагічних ДТП з дітьми зросла…

admin2

Супутниковий Інтернет запрацював на “Укрзалізниці”

admin2

Два розбійники проти ночі пограбували львів’янина. Один із затриманих – переселенець з Донеччини

admin3

Залишити коментар