16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

У неділю – благодійний велопробіг територіями чотирьох сусідніх громад. Долучайтеся!

Велопробіг на потреби українського війська відбудеться у неділю, 31 липня, по території Миколаївської, Тростянецької, Новороздільської та Розвадівської територіальних громад.

З Нового Роздолу “стартують” в 11.00 год. від пам’ятника Шевченкові (реєстрація з 10.30 год).

О тій же годині – 11.00 год (реєстрація з 10.30 год) виїжджають велосипедисти з Миколаєва (збір – біля скульптури Матері Божої) і Тростянця (збір – біля Народного дому). З Розвадівської громади виїжджають раніше – о 10-й годині (реєстрація з 9.30) від пам’ятника Борцям за волю України у Розвадові.

Фінішною точкою для усіх учасників стане дивовижна пам’ятка природи Камінь Дирявець, що розташована на території регіонального ландшафтного парку “Стільське Горбогір’я” у с. Дуброва. Скеля вважається Храмом сонця, де складалися пожертви, що є досить символічним для нашого часу.

Контактна особа: Михайло Ратич – 063 950 54 74

У місці збору буде стояти скринька для пожертв. Кожна громада проводить збір коштів окремо, потім звітує.

Цінні поради від співорганізатора велопробігу Тараса Шарана

З минулорічної ініціативи народжується вже щось схоже на традицію.

Тож звертаюсь до учасників минулорічного велопробігу долучитись до акції, що запланована на цю неділю 31 липня , а також будемо раді бачити новачків.

“Дружні” рекомендації для потенційних учасників:

1. Перевірте свого “Коня”. Якщо у нього лисі “копита” – то знайдіть кошти, в собі- сили , купіть скати та попрацюйте з насосом .

2. Якщо рухаєтесь і чуєте писк, то можливо Ви забули змастити підшипники колісних ободів, або вони (підшипники) взагалі втекли від такого активного велосипедиста.

3. Ви активно переключаєте передачі на рулі, зусилля при педалюванні прикладаєте ті ж самі, а швидкість не змінюється( зате з гори огого яка! ), то перегляньте систему тросів та змастіть її рідким мастилом. Не забудьте поглянути до перемикачів, ланцюга та задньої перекидки, змастіть і їх. Порухайте активно перемикачами декілька разів та прокрутіть педалями щоб ланцюг змастив передню та задню зірки. Протріть тканиною видимі частини тросів та ланцюг від зайвого мастила.

4. Зробіть пробний заїзд на 1-2 км. Переконайтесь, що все працює, не дайте шансу своєму залізному другу здійснити велопробіг на вашій спині.

5. Одягнувши смокінг (дівчата – вечірнє плаття) ви дійсно викличете фурор та привернете загальну увагу їдучи містом на велосипеді, але краще зупиніться, все ж таки, на спортивному варіанті одягу. У випадку дощу бажано мати при собі дощовик, хоча велосипедист із парасолею це теж круто.

6. В рюкзак обов’язково покладіть плящину прозорої рідини, бажано Н2О, а не С2Н5ОН.

Пам’ятайте: співорганізатори нададуть вам посильну допомогу під час велопробігу, але це не привід відремонтувати велосипед “по -дорозі” їхнім коштом та зусиллями( про можливість обновити гардероб або отримати парасольку за їх рахунок можна навіть не вести мови).

Тож шановні потенційні учасники, які планують взяти участь в даній акції: справність вашого велосипеда- у ВАШИХ руках. Пам’ятайте: велопробіг є благодійною акцією на підтримку оборони , а не розвагою. Прошу поводити себе відповідно.

Чай, каву та хороший настрій в дорозі гарантуємо, особливо останнє.

До зустрічі у неділю.

Схожі повідомлення

Новорічна ніч у пологовому відділі Новороздільської міської лікарні

admin2

У Новороздільській громаді – Дні жалоби за загиблим Героєм

admin2

Галина Калінчук: про реалізацію успішних проєктів на Форумі з питань запобігання та протидії насильства,

admin2

Контрастний будинок на вул. Винниченка, 19: завдяки ініціативі мешканців світла стає більше, аніж тіні…

admin3

Ірина Крижанівська: «Усе, що слід знати про електронний лікарняний»

admin3

ЛИСТ У НЕБОКРАЙ (присвячується дорогому Руслану Вальському, якому виповнюється 29 років на НЕБЕСАХ… та усім СИНАМ – небесним воїнам)

admin3

Залишити коментар