16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Чергова перемога «EVERSONG»

Жити, творити, перемагати і … співати — такий поклик української людини і народу. Жити з вірою, з любов’ю до людини, до рідної мови, до української пісні. Основа такого способу — продуктивна праця як творчість, ця «вічна природна необхідність, без якої неможливе саме людське життя».
Не випадковий успіх, а саме праця і духовні цінності мають стати внутрішнім переконанням і лейтмотивним світоглядно-життєвим нашим принципом. На цьому фундаменті створюються умови повернення пісні. Виховання людини праці є одночасно вихованням її як суб’єкта культури — загальної і пісенної. Адже саме праця формує і зреалізовує всі сутнісні сили особистості. Так мислить, за таким принципом живе, працює і навчає своїх вихованців Ірина ЧЕРНОВА – талановита, креативна, співуча, непосидюча керівник вокальної студії Новороздільського Будинку дитячої та юнацької творчості і керівник кількох творчих колективів.
Один з них – колектив «EVERSONG», гурт надзвичайних дівчаток, яскравих, талановитих і креативних особистостей, які надихають кожного, хто слухає і любить українську пісню.


Нещодавно вокальна студія отримала радісну новину про перемогу колективу «EVERSONG» у міжнародному українсько-фінському відкритому фестивалі-конкурсі «Мирна весна». «EVERSONG» отримав найвищу нагороду у вокальному мистецтві – ГРАН-ПРІ.
До речі, це уже 9-те ГРАН-ПРІ вокальної студії Ірини Чернової Новороздільського БДЮТ. Проте щораз емоції неперевершені, немов вперше, бо це кожного разу підтвердження не лише творчого успіху, а й постійного пісенного розвитку.

Схожі повідомлення

Візит священника-волонтера із США

admin2

Розшукується мешканка Нового Роздолу

admin2

І вербичку освятити, і долучитися до благодійності… – можна, придбавши вербу у магазині “Конвалія”

admin2

366 українців, вбитих 76 років тому у с. Павлокома (Республіка Польща), 6 березня 2021р. вшанувала делегація з Львівщини

admin3

ЗНАЙОМТЕСЬ, ДІЛЬНИЧНІ ОФІЦЕРИ ПОЛІЦІЇ ВІДДІЛУ ПОЛІЦЕЙСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ № 1 СТРИЙСЬКОГО РАЙОННОГО УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ГУ НП У ЛЬВІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ, ЯКІ ОБСЛУГОВУЮТЬ НОВОРОЗДІЛЬСЬКУ ТЕРИТОРІАЛЬНУ ГРОМАДУ

admin3

Темп реконструкції площі нормальний, тож напередодні нового року роботи будуть завершені. Тьху-тьху, аби не наврочити…

admin3

Залишити коментар