16.5 C
Lviv
05.05.2024
Україна

Очільник Львівщини Максим Козицький поділився щемним відео, на якому бійці полку «Азов» діляться гостинцями з людьми, які ховаються у підвалах «Азовсталі»

24 квітня 2022 року.

Напередодні Великодня, 23 квітня, начальник Львівської ОВА Максим Козицький поділився відео, на якому бійці полку «Азов», що захищає Маріуполь, діляться гостинцями з дітьми, які ховають у підвалах заводу «Азовсталь».

Про це йдеться у повідомленні на сайті пресслужби Львівської ОДА.

На відео також діти показують військовим прикраси, які сплели у підвалі, розповідають про ігри, в які бавляться. Кажуть, що хочуть додому і побачити сонце.

«Ми всі дуже хочемо повернутися додому, хочемо повернутися живими, хочемо побачити своїх рідних», – кажуть діти.

Деякі жінки розповідають, що перебувають у підвалі від початку березня. Інші розповідають, що у їхніх будинках через обстріли уже неможливо було знаходитися, тому вони прийшли у підвал заводу.

«Ми потребуємо допомоги, оскільки знаходимося в епіцентрі подій… В нас тут багато дітей. Їм потрібно перебувати на вільних мирних територіях. Ми потребуємо евакуації і просимо, благаємо про гарантії безпеки для наших дітей», – зазначає одна з мешканок підвалу.

Схожі повідомлення

Впродовж дня жертвами шахрайства з банківськими картками стали мешканці Стийщини, Львова та Червонограда. Відкрито криімнальні провадження

admin3

Плюси та мінуси електромобілів

admin

У Львові під час ремонтних робіт натрапили на небезпечну знахідку часів Другої світової війни

admin4

Є перша медаль України: сьогодні,16 лютого, Олександр Абраменко завоював срібну медаль Олімпіади в Пекіні

admin3

У Львові внаслідок займання пральної машинки ледь не згорів будинок

admin3

Підліток зарізав батьків та 8-річного братика та декілька днів жив вдома з тілами вбитої сім’ї

admin1

Залишити коментар