16.5 C
Lviv
26.04.2024
Україна

Напередодні Великодня 3-річний харків”янин Мирон, який 18 квітня у Львові отримав поранення від ракетного обстрілу, був приємно здивований незвичайними візитерами. А відтак – поділився своєю мрією

«Мрію, щоб в Україні настав мир та обняти татка»: у Львові поліцейські відвідали хлопчика, який постраждав від російської ракети.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції України у Львівській області.

Трирічний Мирон – один з поранених внаслідок ракетного удару, завданому близько 8:30 по Львову. Нагадаємо, 18 квітня по місту Лева вдарили чотири крилаті ракети. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону.

Хлопчик приїхав з мамою до Львова з Харкова, рятуючись від війни. Проте російська ракета знайшла їх і тут: внаслідок вибуху маленький Мирон отримав поранення руки склом, яке було вибито ударною хвилею. Лікарі надали йому необхідну допомогу, зараз життю хлопчика ніщо не загрожує.

Його батько – поліцейський, який зараз продовжує нести службу у Харкові. Напередодні Великодня,, 22 квітня, ювенальні поліцейські поліції Львівщини відвідали дитину, передали іграшки, солодощі, розпитали, як почувається. Мирончик неабияк радів відвідувачам та поділився з ними своєю мрією – щоб в Україні настав мир.Бажаємо маленькому українцю швидкого одужання. А ще – щоб дитяча мрія здійснилася якомога швидше!??

Схожі повідомлення

В Пустомитах внаслідок маневру водія його автівка стала догори дригом. І водій, і пасажир – госпіталізовані

admin3

37-річний львів’янин збував “метадон”, але недовго – його викрили правоохоронці

admin3

Чергові 11 автобусів «Школярик» передали відділам освіти громад Львівщини

admin3

Вибір рамки номера – що треба знати

admin

Філатов до “спікерів від влади” : “Я відмовився від своїх зарплати, премій та надбавок. Кажу про це публічно. Відмовтеся і ви”

admin3

Найкращі екскурсії в Римі: Відкрийте чарівність вічного міста

admin

Залишити коментар