16.5 C
Lviv
18.04.2024
Україна

Оголошення на зупинці громадського транспорту як майданчик для розповсюдження наркотиків через Інтернет. У Дрогобичі поліція разом з підлітками замалювали «контакти»

До чого тільки не вдаються спритні «ділки», які наживаються на розповсюдженні наркотиків, аби розширити «ареал» свого кримінального бізнесу.

Зокрема, у Дрогобичі вони вигадали доволі оригінальний спосіб: наклеювали на зупинці замасковані під листки  оголошень посилання на Інтернет – ресурси, на яких можна знайти і придбати наркотичні та психотропні речовини.

Утім, як повідомляє ГУ Нацполіції України у Львівській області, їхню злочинну схему виявили дрогобицькі правоохоронці.

Днями ювенальні поліцейські Дрогобицького районного відділу поліції спільно із співробітниками міського відділу молодіжної політики сім’ї та спорту та представниками Молодіжної ради провели акцію із ліквідації реклами телеграм-каналів розповсюдження наркотиків.

Правоохоронці разом з підлітками замалювали на зупинці громадського транспорту посилання на онлайн–канали, на яких можна знайти і придбати наркотичні та психотропні речовини. Крім того, поліцейські поспілкувалися з підлітками про шкоду наркотиків, розповіли про негативний вплив психотропних речовин на фізичне та психічне здоров’я, а також нагадали, яка відповідальність передбачена за вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів.

Нагадаємо, що поліцейські Львівщини постійно проводять подібні заходи для запобігання та протидії вживання молоддю наркотиків та популяризації здорового способу життя.

Схожі повідомлення

“Друзі” юності: як допомогти підлітку при вугровому висипі

admin

58-річна мешканка м. Сокаль принижувала українців і вихваляла “рускій мір” та вторгнення російських вбивць

admin3

Буквально перед пологами вагітну жінку, яка потребувала термінової спецмеддопомоги, поліцейський гелікоптер доставив із Золочева до Львова.

admin3

За вчинення особливо важкого злочину розшукується Ярослав КІЗЛИК

admin3

Український календар: 23 травня – День Героїв

admin3

Грошові перекази в Україну: звідки заробітчани шлють гроші…

admin2

Залишити коментар