16.5 C
Lviv
17.05.2024
Україна

Єдиний гол новороздільця, гравця львівського “Руху” Віталія Романа у матчі молодіжних збірних України та Північної Ірландії у відбірковому турнірі до Євро-2025 U-21 став переможним!

Як повідомляє інтернет – видання https://sport.ua/, 12 вересня молодіжна збірна України успішно розпочала відбір до Євро-2025 U-21 матчем проти молодіжної збірної Північної Ірландії.

Матч пройшов на полі Національного тренувального центру словацького міста Попрад.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

На 70-й хвилині Віталій Роман влучним ударом забив єдиний гол для України U-21 (1:0).

Іспанський коуч синьо-жовтих Унаї Мельгоса стартував в офіційних матчах з перемоги.

У групі F Англія, Сербія та України набрали по 3 очки із 3 можливих.

Нагадаємо, що ВІталій Роман, 2003 р.н.,вихованець Новороздільської ДЮСШ, з дитинства захоплювався футболом. Походить із стовідсотково спортивної сім”ї,, батьки – педагоги. Власне, вони всіляко підтримували постійне бажання сина грати в футбол.

Про віхи його футбольної кар”єри у Вікіпедії зазначено наступне: “

Віталій Васильович Роман народився в місті Новий РозділЛьвівська область. Вихованець ДЮСШ рідного міста, перший тренер — Віктор Паврозник. У ДЮФЛУ з 2016 по 2019 рік виступав за «УФК-Карпати». У другій половині сезону 2019/20 років грав за юнацьку команду «зелено-білих», а також залучався й до матчів молодіжної команди. За першу команду «Карпат» дебютував 30 серпня 2020 року в програному (0:4) виїзному поєдинку кубку України проти дунаївцівського «Епіцентру». Віталій вийшов на поле на 60-ій хвилині, замінивши Владислава Мудрик.

У Другій лізі України дебютував 19 вересня 2020 року в переможному (4:1) домашньому поєдинку 3-го туру групи А проти «Чернігова». Роман вийшов на поле на 63-ій хвилині, замінивши Владислава Мудрик. Цей матч виявився останнім у футболці «левів», у складі яких зіграв по 1-му матчі в Другій лізі та національному кубку.

У жовтні 2020 року підписав контракт з «Рухом». У футболці львівського клубу дебютував 21 серпня 2021 року в програному (0:2) виїзному поєдинку 5-го туру Прем’єр-ліги проти дніпровського «Дніпра-1». Віталій вийшов на поле в стартовому складі, а на 73-ій хвилині його замінив Орест Кузик“.

ВІтаємо новороздільця з успіхом у молодіжній збірній України! Нових перемог і чергових голів!

Схожі повідомлення

Як перевірити бу iPhone 11 Pro перед покупкою?

admin

Корислива “гостинність”:бухгалтерка санаторію на Львівщині вимагала гроші з переселенців за проживання

admin3

Неймовірна історія, що нагадує сюжет із “Доктора Хауса”

admin1

Щойно відбувся обмін полоненими. 86 українських військовослужбовців повертаються додому, – Тимошенко

admin3

14 листопада Львів проведе в останню путь 25-річного тайванця, який воював “на стороні добра”

admin2

«Фрут Банк» перероблятиме продукцію фермерів з Львівщини

admin3

Залишити коментар