16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

На Львівщині внаслідок зіткнення вантажівки та легковика загинуло подружжя – поліцейські проводять розслідування

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 19 жовтня, близько 8.00, на трасі «Львів – Тернопіль» поблизу села Митулин Золочівського району.

У повідомленні пресслужби Нацполіції у Львівській області зазначено: «Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Кадді», 61-річний мешканець Золочівського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з вантажівкою «Урал» під керуванням 41-річного жителя міста Городок.

Внаслідок ДТП водій «Кадді» та його пасажирка, 60-річна місцева мешканка, отримали тілесні ушкодження, від яких загинули на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події».

Схожі повідомлення

Мікшерні пульти та їх цікаві особливості, варіанти використання

admin

Реалії мирного міста

admin3

Роздолянка Марічка Гошилик та Анничка Бойко із Нової Каховки завоювали ІІІ місце у Чемпіонаті України з пляжного волейболу серед ДЮСШ, виступаючи у об’єднаній команді!

admin3

Пошукове просування сайтів: переваги, якому бізнесу підходить SEO?

admin

Хто отруїв в Дрогобичі двох бельгійських вівчарок? Поліція попередньо встановила причетного

admin3

Родину Дармобід із двома дітьми із Запорізької області розстріляли росіяни, – ЗМІ. ФОТО

admin3

Залишити коментар