16.5 C
Lviv
02.05.2024
Україна

Таких, як Медведчук треба просто “ставити до стінки” – Дмитро Ярош

Командувач Української добровольчої армії на своїй сторінці у фб написав емоційні, обурливі враження, про “суд” над відвертим ворогом України, кумом Путіна, який практично своїми діяннями і величезними ресурсами- десятки років відчиняє двері ворогу. Проте Дмитро Ярош описав і конструктивний варант розвитку подій, в разі, коли гроші Медведчука переважать конституційні і святі засади в роботі СБУ.

“Ех, а якби Служба безпеки України ще трохи попрацювала «тихенько» по Медведчуку і компанії, фактів державної зради було б набагато більше…

А так, як завжди, втрутилась дебільна політична доцільність… Хоча, під час Війни за Незалежність, таких як одіозний «кум путіна», треба просто «ставити до стінки», або… при «попиткє к бєгству».

Також Дмитро Ярош відповів на події, коли особиста охоронна фірма Медведчука не впустила СБУ з обшуком..

“До речі, якщо раптом якісь охоронці пробують «не пускати» українську спецслужбу в будинок ворога України, українські добровольці готові надати посильну допомогу… Зробимо все швидко і ефективно. По закону військового часу.” – написав командувач добровольців України.

Добровольці врятували від зовнішнього ворога Україну у 2014, і досі. Попри те, що війна триває вже 8-ий рік, зараз у нас в тилу і , зокрема, у ВР настільки багато відвертих ворожих сил, що якщо СБУ і ДБР не виконуватимуть гідно свою роботу- ми не дозволимо знищити Україну і ми вже маємо досвід, як це робити!

Схожі повідомлення

У мене є список агентів російських спецслужб в Україні. Це відомі прізвища, – Грозєв

admin3

Відпочинок закордоном під час війни. Що потрібно знати?

admin

Вони були в пеклі, але вижили та виконали завдання

admin3

Українські захисники 12-й раз вдарили по російських військах у Чорнобаївці, – Арестович

admin3

Які є додаткові функції Hitachi

admin

Скільки витрачається на покриття поверхні декоративної штукатурки: як це підрахувати перед придбанням

admin

Залишити коментар