16.5 C
Lviv
19.04.2024
Україна

Молодий бандит діяв зухвало- ввечері він зненацька накинувся на вулиці на 46-річну львів’янку, а побивши, забрав в жертви сумку з грошима та документами і втік. Ненадовго…

Поліцейські затримали зловмисника, причетного до розбійного нападу на львів’янку. За рішенням суду затриманий перебуває під вартою. За скоєне йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ НП України у Львівській області.

Як встановили співробітники Львівського районного управління поліції #2, 6 жовтня близько 22.30 на вулиці Володимира Великого у Львові зловмисник напав на перехожу – 46-річну львів’янку, побив її, заволодів сумочкою з грошима та документами, після чого втік.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції тв слідчі територіального підрозділу поліції. Проводився комплекс оперативно- розшукових заходів, правоохоронці також вивчали записи камер відеоспостереження та встановили, що до скоєння злочину причетний 22-річний львів’янин.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Суд обрав затриманому запобіжний захід-тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Схожі повідомлення

Духовний світоч України ( 9 березня 1814 – 10 березня 1861)

admin3

Надійність керамічних інфрачервоних випромінювачів

admin

Спільнота фейсбучників, будьте уважні!

admin2

Навіть якщо селфі не вийшло, ти все одно красива та красивий

admin3

На Львівщині сотню шкіл трансформують в ліцеї: про які заклади йдеться

admin3

Результати перевірки військкомів невтішні, – Зеленський

admin3

Залишити коментар