16.5 C
Lviv
25.04.2024
Новороздільська ОТГ

Передпасхальне: працівники ДП «Благоустрій» та КП «Розділжитлосервіс» наводять порядок у Новому Роздолі та Берездівцях. Аби на свята було чисто і світло…

П’ятниця,23 квітня. Ще перед 9-ою ранку по периметру архітектурно – скульптурного ансамблю Тарасу Шевченку кипіла робота: працівниці ДП «Благоустрій» старанно прибирали територію, рівненько білили бордюри, висмикували вигорілу траву. Не відставали від них і працівники, займаючись дорученою їм роботою.

Власне, спостерігаючи як майстер ДП «Благоустрій» Ольга КАСИЧ щось промовляла до працівниць, щоразу вказуючи руками, де ще слід «дошліфувати» прибирання, у вашого автора мимоволі виникла асоціація з диригентом. А що, доволі схоже: майстер – диригент, чи не так?  Утім, Ольга Павлівна категорично відмовилася сфотографуватися для «Вісника Розділля», делегувавши для цього своїх «дівчат» та «хлопців» (див. світлини), а от про виконувану роботу розповіла охоче: «Сьогодні – третій день прибирання біля пам’ятника Кобзареві. Чистили бордюри, формували клумби для висаджування квітів. Зараз от дівчата білять оброблені ділянки бордюрів вапном.

 Одне слово, намагаємось напередодні Великодніх свят гарно і охайно прибрати, щоб тут було чисто і світло. Щоб новороздільцям та гостям міста біля пам’ятника було приємно перебувати, додалося святкового настрою. Звичайно, сподіваємося, що вони тут будуть справді культурно відпочивати, не смітити, як бувало раніше,  поважати людську працю.

До речі, наші працівники вже 2-й день наводять  порядок і у Берездівцях біля пам’ятника полеглим односельчанам у Другій світовій війні та стели Героям Небесної Сотні: зачищали плиткове  покриття від трави та виконували інший благоустрій.  А працівники дільниці  КП «Розділжитлосервіс», яких очолює Марія Мусула, здійснюють роботи по  відновленню і реставрації вказаних пам’ятників, використовуючи для цього автовежу. Богу дякувати, випогодилося, тож і працювати, як кажуть, веселіше.

Сподіваюся, що до опівдня ми справимося з усією роботою…»

* * *

Цього дня передпасхальні толоки відбулися біля міського басейну та декоративного озера, а після обіду – на вулиці Ходорівській.

Іван БАСАРАБ  

Схожі повідомлення

В Новому Роздолі стартував опалювальний сезон

admin3

Учениця Новороздільського ЗЗСО №4 – призер обласного етапу мовно-літературного конкурсу Т.Шевченка

admin2

Усім бажаючим служити в загонах Територіальної оборони!

admin2

Стратегічне планування – важливо!

admin2

22 січня – День Соборності України: дещо з історії відзначення державного свята

admin3

10 березня біля монумента Тараса Шевченка новороздільці вшанували велич Кобзаря

admin3

Залишити коментар