16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Подарунок у День Незалежності – ключі від квартири учаснику АТО з Нового Роздолу

Урочиста позачергова 10-та сесія Новороздільської міської ради, серед інших приємних подій святкового дня, особливо відзначила приємну подію – вручення ключів від квартири учаснику АТО, новороздільцю Тарасу ПІДЗАРИСТОМУ.

Юнак уже давно перебував на квартирній черзі. Оскільки у сімї є особа з інвалідністю, він мав право першочергового отримання житла. Тарас, дружина Наталя і їх маленька донечка неймовірно тішаться власному помешканню. Щоправда, так склалося, що молодий чоловік (якому наступного тижня виповниться лише 25 років) змушений заробляти на життя за межами краіни, як і багатьом нашим землякам, тож за подарунком – ключами від квартири – вийшла дружина з донечкою.

Згідно державної програми вартість придбаного житла – трикімнатної квартири на вул. Шептицького, оплачували спільно: 50 відсотків – власник квартири, 30% – з обласного бюджету і 20% – з міського бюджету. З початку року депутати заклали на програму придбання житла учасникам АТО 227 тис грн. До речі, вартість знайденого учасником АТО житла дозволила зекономити бюджетні кошти.

Схожі повідомлення

Герої не вмирають!

admin3

200-бальники Новороздільської громади – гордимося!

admin2

22 липня, Малехів – не буде води

admin2

Новороздільська громада попрощалась з військовослужбовцем ЗСУ Федором АЛЕКСЄЄВИМ

admin3

LEGO – моделювання у Народному Домі смт. Розділ

admin2

Іван ДЗЮНИК …..Післяслово

admin2

Залишити коментар