16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

На нормативно грошову оцінку земель Новороздільської громади додадуть кошти з обласного бюджету

НОРМАТИВНА ГРОШОВА ОЦІНКА ЗЕМЕЛЬ буде співфінансуватися з обласного бюджету на суму понад 3,2 млн.грн., поінформувала депутат Львівської обласної ради Ірина Кравець. Комісія з розвитку місцевого самоврядування Львівської обласної ради, у якій працює Ірина Дмитрівна, погодила перелік населених пунктів та територій, для здійснення нормативної грошової оцінки яким буде виділено кошти з обласного бюджету.

Погоджено всю суму, яку просила Новороздільська міська рада – 239,4 тис.грн.

З міського бюджету ще треба буде додати 159,6 тис.грн.

В результаті буде оцінено 1742,17 га (землі Нового Роздолу, Роздолу, Берездівців, Станківців, Тужанівців, Підгірців), що дасть додаткові можливості розвитку земельних відносин та поповнення місцевого бюджету.

Крім того, у Стрийському районі буде проведено оцінку земель сіл Великі і Малі Дідушичі, Угільня, Загірне, на що Стрийська міська рада отримає 63 тис.грн. У Самбірському районі кошти отримають Хирівська, Турківська, Старосамбірська, Добромильська міські, Боринська селищна та Ралівська сільська ради. В Червоноградському районі – Великомостівська, Радехівська та Добротвірська ради. У Золочівському районі буде оцінено землі Бродівської міської ради.

Схожі повідомлення

Нова поетична збірка літературного креденсу “Барви”

admin2

Олегу Борисовському навіки 24…

admin2

Де 17 січня не буде світла

admin2

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №  102 від 13 липня 2023 року “Про скликання ХХХV сесії VІІІ демократичного скликання Новороздільської міської ради”

admin3

70 новороздільських весен від поетів міста

admin2

Віроломний північний сусід ніколи не упокорить українців. А пам’ять про смертний гріх комуністичного режиму Кремля – мільйони невинно убієнних голодом – житиме вічно. Це злочин без терміну давності

admin3

Залишити коментар