16.5 C
Lviv
19.04.2024
Новороздільська ОТГ

Подарунок у День Незалежності – ключі від квартири учаснику АТО з Нового Роздолу

Урочиста позачергова 10-та сесія Новороздільської міської ради, серед інших приємних подій святкового дня, особливо відзначила приємну подію – вручення ключів від квартири учаснику АТО, новороздільцю Тарасу ПІДЗАРИСТОМУ.

Юнак уже давно перебував на квартирній черзі. Оскільки у сімї є особа з інвалідністю, він мав право першочергового отримання житла. Тарас, дружина Наталя і їх маленька донечка неймовірно тішаться власному помешканню. Щоправда, так склалося, що молодий чоловік (якому наступного тижня виповниться лише 25 років) змушений заробляти на життя за межами краіни, як і багатьом нашим землякам, тож за подарунком – ключами від квартири – вийшла дружина з донечкою.

Згідно державної програми вартість придбаного житла – трикімнатної квартири на вул. Шептицького, оплачували спільно: 50 відсотків – власник квартири, 30% – з обласного бюджету і 20% – з міського бюджету. З початку року депутати заклали на програму придбання житла учасникам АТО 227 тис грн. До речі, вартість знайденого учасником АТО житла дозволила зекономити бюджетні кошти.

Схожі повідомлення

Роздільський будинок-інтернат готується приймати “гостей”

admin2

Віват, Академіє футболу «Розділля»!

admin2

Регіональна ліга ДЮФЛ: огляд матчів з участю команд АФ “Розділля”

admin3

День родини в АФ “Розділля”: неймовірна атмосфера, захоплюючий матч команд батьків і дітей. Дякуємо усім!

admin3

Іван ВОЙЦЕХІВСЬКИЙ – людина-легенда

admin2

1/2 фіналу Кубка Мікльоша: ФК “Новий Розділ”- ФК “Мостиська” – 3:3 (серія пенальті – 4:2)! Фантастична гра – заслужена перемога!

admin3

Залишити коментар