16.5 C
Lviv
06.05.2024
Новороздільська ОТГ

У міській лікарні діє Центр вакцинації

На базі поліклініки Новороздільської міської лікарні   працює Центр вакцинації.

Пацієнтів щепитимуть вакциною CoronaVac, яку з 01.06.2021 Всесвітня організація охорони здоров’я включила до переліку ВООЗ для застосування у надзвичайних ситуаціях.

Нагадаємо, що вакцина CoronaVac (виробництва Синовак Лайф Саєнсіз Ко., Лтд., Китай ( вирощена з використанням клітин VERO, інактивована) – одна з вакцин, рекомендованих Державним експертним центром під зобов’язання для екстреного застосування. Реєстраційне посвідчення №UA/18630/01/01, Наказ МОЗ України від 09.03.2021 №419.

ГРАФІК РОБОТИ: субота, неділя – з 10.00год. до 14.00 год.

Запрошуємо всіх бажаючих на вакцинацію!

Адміністрація Новороздільської міської лікарні.

Схожі повідомлення

Спортивний майданчик третій школі – подарунок батьків єдиного сина Ростислава Бальзана, учня ЗЗСО №3 ім. Андрія Гергерта, який загинув смертю хоробрих навесні 2022 року. У четвер – урочисте відкриття

admin3

Про головний мотив придбання палацу Жевуських – Лянцкоронських у Роздолі – у бесіді власника історико – культурної пам”ятки України із засновницею альманаху https://huxley.media/ Жанною Крючковою

admin3

Не запускайте дронів!!! Офіційна заборона

admin2

Ольга Береза, «Рейчел та родина Берешів»

admin3

 У Новому Роздолі судитимуть чоловіка, який продавав наркотики у власній квартирі

admin2

Орест ВЕНЧАК: «На жаль, у тексті про волонтерський вантаж для потреб ЗСУ не вказано, що автомобіль для фронту подарував мій полеглий у бою з орками брат Ярослав. Якщо це недогляд, прошу виправити»

admin3

Залишити коментар