16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

Відійшов у Вічність новорозділець Олександр Цебенко. Ковід не залишив шансів хворому серцю.

Мабуть кожен новорозділець, якщо не знав особисто, то бачив болючі повідомлення про Олександра останніми днями. Дружина та друзі Сашка всіма силами намагались витягти його від важкої недуги, на превеликий жаль не вдалось.

Як писала дружина Галина, Сашко боровся з важкою недугою серця. Ця хвороба спровокувала обширний інфаркт, а також у Сашка була важка форма ковіду, який не давав змогу лікувати хворе серце. Саші була необхідна пересадка серця, та оскільки він перебував у важкому ковідному стані (постійно знаходився під кисневою маскою, уже місяць) – кардіологи не змогли нічого зробити.

До останнього медики та рідні боролись за життя Сашка. Та сьогодні він відійшов у Вічність.

Дружина Галина, яка відчайдушно шукала всі можливі ресурси та варіанти, щоб вберегти коханого, нещодавно поділилась повідомленням, що збір коштів на лікування закрито, Сашко відійшов.

НАЖАЛЬ СЬОГОДНІ З НАМИ НЕ СТАЛО НАШОГО САШКА?️?️?️❗❗❗САШКО НЕ ЗМІГ ПОБОРОТИ КОВІД І ЙОГО СЕРДЕЧКО ПРОСТО НЕ ВИТРИМАЛО???Ми дякуємо усім хто допомагав нам, хто поширював інформацію, хто допомагав фінансово, за вашу молитву??МИ БУДЕМО ТЕБЕ ПАМ’ЯТАТИ УСМІХНЕНИМ, ВЕСЕЛИМ ТА ХОРОШИМ ДРУГОМ??хай земля буде пухом, спочивай з миром????– йдеться у повідомленні..

Співчуваємо сім’ї та друзям Олександра! Люди, бережімось. Поряд дуже підступна хвороба, бережімо одне одного.

Схожі повідомлення

25 жовтня. Відключення світла

admin2

28 серпня – Березинські фестини

admin2

ART – STONE : власне виробництво у Новому Роздолі. Діють зимові знижки!

admin3

Літній дитячий клуб – у Тужанівській школі

admin2

Нова поетична збірка літературного креденсу “Барви”

admin2

Іван НИКОЛИН – працьовитий , скромний, вихований молодий сучасник  із добрими, щирими  очима. Воїн світла, який назавжди у серцях тих, хто його знав

admin3

Залишити коментар