16.5 C
Lviv
20.04.2024
Новороздільська ОТГ

Відійшов у Вічність новорозділець Олександр Цебенко. Ковід не залишив шансів хворому серцю.

Мабуть кожен новорозділець, якщо не знав особисто, то бачив болючі повідомлення про Олександра останніми днями. Дружина та друзі Сашка всіма силами намагались витягти його від важкої недуги, на превеликий жаль не вдалось.

Як писала дружина Галина, Сашко боровся з важкою недугою серця. Ця хвороба спровокувала обширний інфаркт, а також у Сашка була важка форма ковіду, який не давав змогу лікувати хворе серце. Саші була необхідна пересадка серця, та оскільки він перебував у важкому ковідному стані (постійно знаходився під кисневою маскою, уже місяць) – кардіологи не змогли нічого зробити.

До останнього медики та рідні боролись за життя Сашка. Та сьогодні він відійшов у Вічність.

Дружина Галина, яка відчайдушно шукала всі можливі ресурси та варіанти, щоб вберегти коханого, нещодавно поділилась повідомленням, що збір коштів на лікування закрито, Сашко відійшов.

НАЖАЛЬ СЬОГОДНІ З НАМИ НЕ СТАЛО НАШОГО САШКА?️?️?️❗❗❗САШКО НЕ ЗМІГ ПОБОРОТИ КОВІД І ЙОГО СЕРДЕЧКО ПРОСТО НЕ ВИТРИМАЛО???Ми дякуємо усім хто допомагав нам, хто поширював інформацію, хто допомагав фінансово, за вашу молитву??МИ БУДЕМО ТЕБЕ ПАМ’ЯТАТИ УСМІХНЕНИМ, ВЕСЕЛИМ ТА ХОРОШИМ ДРУГОМ??хай земля буде пухом, спочивай з миром????– йдеться у повідомленні..

Співчуваємо сім’ї та друзям Олександра! Люди, бережімось. Поряд дуже підступна хвороба, бережімо одне одного.

Схожі повідомлення

Найкращому товаришу і другу мого брата, Романа Федака, моєму доброму приятелю – Роману Люкову, який  в березні 2022 року загинув під Києвом, захищаючи незалежність України

admin3

Воїн-новороздільчанин – про АТО, велику війну, про родину і Бога та труднощі на “нулі”

admin2

КП «Розділжитлосервіс» про абонплату

admin2

Кому потрібна психологічна підтримка – ТЕЛЕФОНУЙТЕ!

admin2

Сила слова і сутності людської

admin2

Продовжуємо допомагати нашим захисникам

admin3

Залишити коментар