16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

Вічна пам’ять, Галинко!

Колектив редакції газети  «Вісник Розділля» приносить глибокі та  щирі співчуття редактору газети Івану  Миколайовичу БАСАРАБУ та його дружині Марії Євстахівні  з приводу непоправної втрати – передчасної смерті донечки

Галини  ВІЗНОЇ.

Немає слів, щоб висловити всю нашу тугу та скорботу… Неймовірно тяжко пережити таку втрату батькам, бо найжахливіше в житті – ховати свою дитину… На 44-му році життя у засвіти пішла любляча мама, чуйна донечка, красива жінка, чудова сестра  і подруга, молода людина із безліччю нездійсненних планів та задумів.

Завершилося коротке життя, трагедією лікарської помилки, навіки затерпло болем втрати найдорожчого мамине серце, смутком покрилося життя тата і сестри,  осиротіло двоє діточок – Вероніка і новонароджений Сашко, якому так і не судилося пізнати маминої любові. І лише з Небес мама навіки Ангелом охоронятиме життя своїх кровинок.

Сьогодні, у цей важкий для вас час, ми разом з вами низько схиляємо голову у скорботі. Нехай добрий, світлий спомин про Галину назавжди залишиться у серцях рідних, друзів, усіх, хто її знав, любив та шанував. Нехай молитва полегшить  горе. Нехай Господь пошле вам кріпості та сили пережити цю непоправну втрату, а покійній дарує вічний спокій у своєму Царстві Небесному.

Вічна пам’ять, Галинко!

Схожі повідомлення

Реконструкція початку Алеї Героїв триває

admin2

У четвер , 28 вересня, міський голова Ярина Яценко провела зустріч з родинами загиблих, полонених і зниклих безвісти військовослужбовців Новороздільської громади

admin3

ПРРО: правила встановлення та використання

admin3

Черговий гуманітарний вояж на схід від Новороздільської громади

admin2

Перший турнір новороздільських баскетболістів. І успішний!

admin2

Де не буде світла 6 березня?

admin2

Залишити коментар