16.5 C
Lviv
17.05.2024
Новороздільська ОТГ

У Новому Роздолі рятувальники відчинили двері квартири на 3-у поверсі, де знаходилась дитина 2021 року народження

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС України у Львівській області, 7 лютого о 17:08 рятувальники отримали повідомлення про те, що в м. Новий Розділ на просп. Шевченка, Стрийського району на третьому поверсі триповерхового житлового будинку зачинились двері квартири а в середині залишився сам хлопчик 2021 року народження.

Як з’ясувалось на місці події коли бабуся, яка була з дитиною, на хвилинку вийшла з квартири, то двері зачинились, та самостійно жінка не змогла їх відчинити, тож викликали на допомогу рятувальників.

По висувній автодрабині рятувальники піднялись до вікна квартири на третьому поверсі, за допомогою ручного інструменту відкрили вікно, потрапили у квартиру та надали доступ в квартиру до дитини. Хлопчик медичної допомоги не потребував.

Схожі повідомлення

Вшанування Героїв Небесної Сотні у Новороздільській громаді

admin2

Іван СОХАН – сільський учитель, інтелігент, музикант і зразковий сім’янин

admin3

Графік вимкнення електропостачання у населених пунктах у 1-й, 2-й та 3-й групах Новороздільської ТГ (діє з 00 год. 17 листопада 2022 року)

admin3

Увага всім! Що робити, коли в Новому Роздолі зазвучить сирена

admin2

8 лютого тимчасово – з 13.00год. до 16.00год.- у Новому Роздолі буде припинено електропостачання за адресами:…

admin3

Навіть коли прилітають російські ракети, наші діти та викладачі Новороздільської школи мистецтв ім. Олега Рудницького перемагають!

admin3

Залишити коментар