16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

Керівником Роздільського дитячого будинку-інтернату рекомендують призначити Юлію Калиту

Керівником Роздільського дитячого будинку-інтернату рекомендують призначити Юлію Калиту

7 лютого відбувся конкурсний відбір на заміщення посади директора комунального закладу Львівської обласної ради «Роздільський дитячий будинок-інтернат».

Про підсумки відбору йдеться у повідомленні пресслужби Львівської обласної ради.

Кандидатка на посаду керівника Юлія Калита представила на розгляд конкурсної комісії свою програму розвитку закладу на 1 та 5 років.

Відтак комісія, заслухавши претендентку та обговоривши візію розвитку комунального закладу соціального захисту, вирішила рекомендувати сесії Львівської обласної ради призначити Юлію Калиту на посаду директора  Роздільського дитячого будинку-інтернату терміном на 5 років.

«Ми як засновники цього соціального закладу прагнемо, аби підопічні перебували в якісних умовах, мали можливість соціалізуватися, адаптуватися до життя у суспільстві, а новий керівник міг згуртувати колектив і працювати на розвиток та з думкою про дітей, які потребують піклування та підтримки. Для цього слід також активно залучати різні  благодійні організації, волонтерів, фонди,  місцеву громаду, – зазначив заступник голови облради Юрій Холод.

Довідково:
Калита Юлія закінчила Новороздільський політехнічний технікум за спеціальністю «Комерційна діяльність» і здобула кваліфікацію комерсанта, опісля – Інститут післядипломної підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка і здобула кваліфікацію економіст, спеціаліст з економіки підприємництва. 
Стаж роботи у відповідній сфері діяльності понад 5 років. Працювала на посаді головного бухгалтера КЗ ЛОР «Роздільський дитячий будинок-інтернат» та досі виконувала обов`язки керівника закладу. 
Загальний стаж діяльності – 21 рік.

Схожі повідомлення

Запрошуємо на сімейний тенісний турнір у Новому Роздолі

admin2

Потрібен продавець. Терміново

admin2

З 11 жовтня АЗС “ОККО” відновила роботу у Новому Роздолі

admin3

Всеукраїнський етап конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти – новороздільці зайняли 2 місце

admin2

Увага! Завтра, 22 лютого, буде припинено електропостачання за адресами: проспект Т.Шевченка,22, 24, 26, 26а, 28, 28а в період з 09.00 год. до 12.00 год.

admin3

Нові перемоги вихованців вокальної студії Ірини Чернової

admin2

Залишити коментар