16.5 C
Lviv
03.05.2024
Львівщина

У приміських та міжміських автобусах Львівщини встановили перші пристрої для безготівкового розрахунку за проїзд

Перші валідатори у автобусах Львівщини (1)

Як йдеться у повідомленні Управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА, 15 березня, в автобусах Львівської області встановили перші пристрої для безготівкового розрахунку за проїзд. Ініціативу реалізують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП «Smart Ticket Technology» та українським постачальником обладнання «Реноме Смарт». Передбачено, що впродовж кількох днів встановлять 26 пристроїв, які працюватимуть у тестовому режимі. 

«Перші 26 пристроїв для безготівкового розрахунку вже встановлюють в автобусах на маршрутах Рава-Руського напрямку. Коли усі валідатори встановлять, розпочнеться пілотний етап проєкту. В його межах перевірять обладнання й систему, проведуть тестові платежі. Несправності та зауваження, які можуть виникнути у тестовий період, оперативно виправлятимуть», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

За словами представника «Smart Ticket Technology» Антона Вішталюка, кожен пристрій матиме прив’язку до свого маршруту та відповідну тарифну сітку, оскільки в області діють різні тарифи. Загалом встановлення першої партії валідаторів займе кілька днів. 

Нагадаємо, Львівська область першою в Україні запровадить електронний квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах в межах області. Послуга безготівкового розрахунку в автобусах Львівщини має запрацювати у середині літа 2023 року.

Схожі повідомлення

БЕБ на Львівщині виявило склад гуманітарних товарів невідомого походження на десятки мільйонів грн: тривають обшуки

admin3

Донорам – квитки у музеї і театри

admin2

Заставу за нардепа Дубневича в сумі 56 млн грн перераховано на підтримку ЗСУ, – САП

admin3

Відбулося жеребкування чвертьфінальних пар, які змагатимуться за Кубок Львівщини – 23.  ФК «Новий Розділ»  випала «доля» зіграти із найзапеклішим нашим суперником впродовж крайніх 50-и років – ФК «Цементник»

admin3

На Львівщині поліцейські затримали мешканця Сумської області, причетного до вбивства свого молодшого брата

admin3

За тиждень до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги звернулось понад 11 тисяч громадян

admin3

Залишити коментар