16.5 C
Lviv
20.04.2024
Львівщина

У приміських та міжміських автобусах Львівщини встановили перші пристрої для безготівкового розрахунку за проїзд

Перші валідатори у автобусах Львівщини (1)

Як йдеться у повідомленні Управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА, 15 березня, в автобусах Львівської області встановили перші пристрої для безготівкового розрахунку за проїзд. Ініціативу реалізують в межах співпраці Львівської ОВА з інвестором із впровадження АСООП «Smart Ticket Technology» та українським постачальником обладнання «Реноме Смарт». Передбачено, що впродовж кількох днів встановлять 26 пристроїв, які працюватимуть у тестовому режимі. 

«Перші 26 пристроїв для безготівкового розрахунку вже встановлюють в автобусах на маршрутах Рава-Руського напрямку. Коли усі валідатори встановлять, розпочнеться пілотний етап проєкту. В його межах перевірять обладнання й систему, проведуть тестові платежі. Несправності та зауваження, які можуть виникнути у тестовий період, оперативно виправлятимуть», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

За словами представника «Smart Ticket Technology» Антона Вішталюка, кожен пристрій матиме прив’язку до свого маршруту та відповідну тарифну сітку, оскільки в області діють різні тарифи. Загалом встановлення першої партії валідаторів займе кілька днів. 

Нагадаємо, Львівська область першою в Україні запровадить електронний квиток у приміських та міжміських автобусних маршрутах в межах області. Послуга безготівкового розрахунку в автобусах Львівщини має запрацювати у середині літа 2023 року.

Схожі повідомлення

Національна служба посередництва і примирення в Львівській області – на Фейсбуці

admin2

Суперником ФК “Новий Розділ” у 1\8 фіналу Меморіалу Ернеста Юста -24 буде СК “Нафтовик” (Борислав)

admin3

Судитимуть керівників комунального підприємства, обвинувачених у забрудненні земель курортного селища Славське Львівської області

admin3

Рятувальники Львівщини висловлюють щирі співчуття побратимам з Хмельницького гарнізону з приводу тяжкої втрати колег – 21-річного Владислава ДВОРАКА та 31-річного Сергія СЕВРУКА

admin3

Односельчанин тіло жертви закопав на городі

admin2

У м. Городок рятувальники зняли трьох кошенят з даху будівлі. Повчальна історія, яка нагадує про важливість доброти

admin3

Залишити коментар