16.5 C
Lviv
05.05.2024
Новороздільська ОТГ

Ікона – дар Божий

У час Великоднього посту та ще й в час війни у кожного є велика потреба духовного милосердя, віри та надії.

Відкриття виставки “ІКОНА – ДАР БОЖИЙ” відбулося у Новороздільській міській бібліотеці для дорослих. Кожна ікона – це твір мистецтва та наші молитви.

З ініціативи Надії Толстильової, викладача художнього відділу Новороздільської школи мистецтв ім. Олега Рудницького, було організовано виставку. Багато мешканців міста відгукнулися і принесли образи для виставки. Про важливість ікони та історію іконопису розповідав о.Роман Штігер. Душевно звучали пісні у виконанні колективу вокальної студії Ірини Чернової.

До речі, у середу, 15 березня, отець Роман Штігер проведе цікаву бесіду про важливість ікон в житті людини і правила їх написання, буде дуже пізнавально, тож завітайте при нагоді на 16.00 год 15 березня у Новороздільську міську бібліотеку для дорослих.

.Виставка діятиме до 22 березня. Обов’язково приходьте надихнутися духовністю образів.

Схожі повідомлення

До уваги бізнесу: ТОВ «Нафтогаз Тепло» оголошує про старт відкритих торгів на придбання запірної арматури у м. Новий Розділ!

admin3

Запрошуємо на фільм про Степана БАНДЕРУ у МБК “Молодість”

admin2

Андрій Мельничук. Післяслово після прощання із загиблим Героєм

admin2

Петро Волошин: «Новий Розділ і дотепер для мене, немов знайомий незнайомець, якому вдячний за все…»

admin3

У Новому Роздолі урочисто відкрили Місце пам’яті і слави та вшанування загиблих Героїв нашої громади та Героїв Небесної Сотні: відтепер вони посеред нас, безмовно дивляться із світлин, але ми чуємо про що вони мовчать…

admin3

Мешканці будинку по вул. Чорновола, 12 висловлюють  Галині Мельник щиру  подяку за постійну  сумлінність і якісну працю

admin3

Залишити коментар