16.5 C
Lviv
04.05.2024
Новороздільська ОТГ

НАПУ запевнив: у Новому Роздолі буде відділ поліції!!!

Національна асоціація підприємців України (НАПУ) активно приймає участь у житті міст, зокрема, і Нового Роздолу. Отож завдяки добре налагодженій співпраці з ГУНП Львівської області і реально чіткій реакції керівника поліції області Олександра Шляховського НАПУ вирішала ще одну проблему проблему.

“Уже розповідав, – говорить учасник Асоціації підприємців Львівщини і блогер Ростислав Пшемінський, – що разом із друзями із Нового Роздолу намагаємося захистити тамтешнє підприємництво.

Багато роботи для зміни інвестиційного клімату робить мер Нового Роздолу Ярина Яценко. Поза розвитком економіки у місті Новий Розділ стоїть питання безпеки містян. Зробити життя новороздільчан безпечнішим – одна з пріоритетних задач на сьогодні. Аби місто не носило слави «кримінального осередку», про додаткові сили правопорядку поговорили із очільником обласної поліції.

Далі – лише факти: в Новому Роздолі буде відділ поліції! Вважаю, це гарна новина для мешканців міста. Дякую Олександр Шляховський за підтримку. Ну і принагідно запрошую всіх в Новий Розділ”.

Новина не тільки гарна – просто неймовірна!

Схожі повідомлення

Студентська екскурсія на “ОДВ-Електрик”

admin2

У помешканні новороздільця-наркозбувача вилучили наркотичні засоби

admin2

Обмін лампочок – вже і в Новому Роздолі

admin2

Два громадські слухання у неділю

admin2

Громадські пасовища покращилися завдяки обласним субвенціям

admin2

“Хрест Свободи” – нагорода воїну-земляку!

admin2

Залишити коментар