16.5 C
Lviv
03.05.2024
Новороздільська ОТГ

«Пряникове Різдво» завітало у Горішненську школу. Браво!

2 березня у Горішненську ЗОШ І-ІІ ст. завітала внучка покійного отця Василя Репіньовського Марта Репіньовська зі своєю творчою командою, про яку вже навкруг  лине добра слава. Візит самобутнього колективу викликав жвавий резонанс. Учні та педагоги школи мали можливість переглянути благодійний фільм «Пряникове Різдво» («ВР» у газетному номері від 19 лютого висвітлював презентацію фільму у МБК «Молодість» – РЕД.), а також долучилися до збору коштів на лікування хворих дітей. Під час перегляду фільму у залі панувала тиша: усі поринули в різдвяну атмосферу цікавого дійства. По завершенні кінопоказу висловлювали колективу захоплення.

Власне, наша школа завжди радо приймає гостей, а особливо, якщо це творчі, чуйні, вмотивовані особистості, які прагнуть творити прекрасне. Отож чекаємо на чергові успішні проєкти молодої режисерки Марти Репіньовської, уродженки селища Роздолу, випускниці Новороздільської СШ №4,  натепер студентки І курсу факультету режисури кіно і телебачення Львівської філії  Київського національного університету культури і мистецтва,   та запрошуємо знову завітати до нас із новою  творчою роботою.

Ольга ІВАНИЦЬКА, директор школи  

Схожі повідомлення

Наступного тижня різко похолоднішає: Новороздільська та Новояворівська ТЕЦ до морозів готові – у квартирах мешканців міст буде тепло!

admin3

Наша волонтерська спільнота передала Гранки Кутівським захисникам дві посилки

admin3

Укрупнення районів та створення ОТГ – які труднощі?

admin2

Ольга РАЗОВА та Тетяна ХУДЯК – чемпіони обласних змагань з пляжного волейболу! У чоловічої команди дещо скромніший результат

admin3

Сьогодні о 13.30 Новороздільська громада зустріла кортеж з тілом військовослужбовця УМІНСЬКОГО Миколи Валерійовича

admin3

Новорозділець потонув на озері в Берездівцях

admin2

Залишити коментар